Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne neki megmondani hogy én csak haverként tekintek rá? :/ ( kínos helyet)
Az egész úgy kezdődött hogy IWIW en megtetszett nagyon egy srác :). aztán msn partnereim között annak a srácnak az egyik lgjobb averja megvolt ( szitén iwiwről.. még őv ett fel de nem beszéltem vele akkormég) Mikor kiderült az a srác aki engem vett fel ismeri azt aki nekem tetszik kezdtem vele haverkodni, csak azért hogy infókat szerezzek meg a srácról..(tudom nem szép dolog :/) azthiszem érthette a srác hogy nekem bejön a haverja..amúgy tüneményes csávó, nagyon jó fej.. Jól összehaverkodtam vele.. Csal az a baj hogy elégé rámkattant és megetetszettem neki :S... de nekem meg ő semmiképpen sem... Ilyenkor mit kéne csinálni :/? hogyan monjam meg neki hogy , bocsi de nekem nem ... :S?.
a sok helyesírási hibáért bocsi , csak levan pova a billentyűzet :/.
amúgy 14/l voltam:D.
javítok : ,, levan kopva ''
tényleg bocsi érte , remélem azért érthető :/:)
Szánalmas amit csináltál. Egyértelmű hogy akit felveszel az úgy fogja érezni, hogy bejön neked. Simán játszadozol egy ember érzelmeivel csak azért, hogy megtudj egy másik srácról valamit, mert képtelen vagy vele normálisan kommunikálni.
Megérdemelné az igazat, de nem akarnám hogy szenvedjen. A csalódásnál nincs fájdalmasabb dolog. Lényegében keményen megkínzol egy embert. Remélem gyorsan kiheveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!