Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz erről az idézetről?

Mit gondolsz erről az idézetről?

Figyelt kérdés
"Ha igaz, hogy mindannyian csillagporból születtünk, minden atom bennünk csillagporból születik, akkor mindannyian ugyanazok vagyunk. A kólaautomata, a cigarettacsikk az utcán Buffaló-ban mind csillagporból származó atomokból épül fel. Sokszor újra fel lettek használva, pont úgy mint te és én. Éppen ezért csak odakint is én vagyok. Mitől kéne félni? Miért kell megnyugvást keresni? Semmiért. Nem kell félni, azok is mi vagyunk. A probléma ott kezdődik, amikor elválasztanak minket születéskor, nevet adva, személyazonosságot, egyéniességet. Elválasztanak az egységtől, és ez az, amit a vallás kihasznál. Az emberek sóvárognak újra az egész részévé válni. És ők kihasználják ezt. Istennek hívják, akinek szabályai vannak. Ez kegyetlenség. Ezt vallás nélkül is elérheted." - George Carlin

2013. aug. 19. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik. A mondanivaló átjött, de kicsit savanyú képet vágok hozzá.
2013. aug. 19. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Dagályos, giccses. Nagyon nagyot akar mondani, és nagyon nem sikerül.
2013. aug. 21. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!