Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire jók vagy rosszak a...

Mennyire jók vagy rosszak a képeim? Ha értetek a fotózáshoz, léci mondjatok véleményt a fotóimról!

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 10. 21:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehetek őszinte? Nem fognak meg. Némelyiknek még a szerkesztése és a színei is okék, de semmilyen nyomot nem hagy bennem. Az élet, a fantázia hiányzik belőle.
2013. aug. 10. 21:35
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinte választ. Az nagyon nem jó, ha fantáziátlanok.
2013. aug. 10. 21:58
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Figyelj, gondolom még az elején vagy, talán kicsit rá is görcsölsz, hogy jó legyen, de szerintem ahogy gyarapszik a tudásod, úgy fognak a témák is egyre izgibbek lenni. Remélhetőleg:)
2013. aug. 10. 22:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Kösz, aranyos vagy. :) Még nagyon az elején vagyok tényleg. Sokszor csak ámulok, más milyen szuper fotókat készít.
2013. aug. 10. 22:32
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Ők is biztos így kezdték:) Sok sikert, és ne add fel az álmaidat. De azért a régi képeket őrizd meg, hogy vissza tudd nézni, milyen sokat fejlődtél.
2013. aug. 10. 22:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást kispalikee! Most kicsit megjött az önbizalmam, hála neked!
2013. aug. 10. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem a virágos kép nagyon tetszik :) Azt javaslom kisérletezz más beállitásokkal, fényhatásokkal is, azaz 1-1 témát igyekezz megörökiteni többféleképpen :)
2013. aug. 11. 04:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Többféle szögből is le szoktam fotózni a dolgokat, a fényhatás jó ötlet.
2013. aug. 11. 11:24
 9/14 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek!
2013. aug. 11. 21:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Picit sematikusak, vagyis nincs bennük semmi különleges. Messze nem szörnyűek, csak bármelyik turista csinál ilyet. Amikor meglátsz valamit, ami önmagában nem különleges, mindig képzeld el, hogy egy hétköznapi fotós milyen szögből fotózná és Te csináld másképp, máshonnan!

Meglátsz mondjuk egy fát, próbáld meg alulról felfelé fotózni. Vagy ha lehet, egy magaslatról lefelé. Mindegy, csak ne olyan beállításból, ami kézenfekvő. Így teljesen egyszerű témákat is meg lehet fogni!

2013. aug. 11. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!