Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Fotózáshoz hol találok l. á....

Fotózáshoz hol találok l. á. n. y. t?

Figyelt kérdés
A helyzet, hogy már régóta érdekel a fotózás és igyekszem elsajátítani a rejtelmeit. Nagyon szívesen készítenék portréképeket l.á.n.y.o.k.r.ó.l, de elég szűkös az ismeretségi köröm, nem nagyon találok rá alanyt. Csak ruhás képek, nem érdekelnek erotikus tartalmú b@romságok.
2012. júl. 22. 02:09
 1/9 anonim ***** válasza:
mi az a l. á. n. y.?
2012. júl. 22. 04:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Fotózáshoz csak S.T.A.L.K.E.R. vagy K.I.T.T. van.
2012. júl. 22. 07:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Erotikus tartalmú b@romságok? Felejtsd el a fotográfiát...
2012. júl. 22. 10:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem lányt. Csak azért írtam kipontozva, nehogy töröljék a kérdést. Egyébként pedig azért írtam, hogy erotikus tartalmú nem érdekel, mert tényleg nem célom hogy összejöjjek a fotóalanyokkal, mint a legtöbb fotósnak. Fejlődnöm kéne, gyakorolnom ezért is keresek alanyt.
2012. júl. 22. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha valóban nem célod akkor nem is fogsz "összejönni" a fotóalanyokkal. Ha valóban a fotózás miatt csinálod akkor eszedbe sem fog jutni, hogy egy nő van a másik oldalon és eleve eszedbe sem jutott volna, hogy ezért kizárd az aktot...
2012. júl. 22. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig próbáld a modellonline-t.
2012. júl. 22. 10:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem kell belemagyarázni sztereotípiákat. Én csak egy amatőr fotós vagyok aki tanulni akar és azért írtam joggal, hogy nem aktot akarok, mert csomóan azt hiszik, hogy csak azért fotóznak, hogy megkapjanak egy nőt. Engem nem így neveltek. :) Köszi a tippet!
2012. júl. 23. 06:58
 8/9 anonim válasza:
hány éveseket?
2014. szept. 22. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyik szavad üti a másikat ("mint a legtöbb fotósnak"->Nem kell bemagyarázni a sztereotípiákat.)

A nagy helyzet az, hogy egy fotósnál erről szó sincs, eleve kár is így kizárni az aktot. Ettől függetlenül egyébként tele vannak a különböző TFCD-re épülő fotós csoportok magukat modellnek és/vagy fotósnak képzelőkkel, ilyen helyeken nézz körül.

2014. szept. 22. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!