Lemúria vagy Atlantisz volt előbb?
Erről egyszer olvastam egy könyvet (ha akármelyik is valóban létezett valamikor), az szerint előzsör Lemúria, majd jóval később Atlantisz.
A Lemúria-korban a lényeknek (a könyv szerint) még nem volt olyan szilárd csontszerkezetű fizikai testük, inkább csak olyan gumiszerű, könnyen alakot váltó lények. (Mint pl. a mai polipok és hasonló állatok, de nem a tengerben, hanem a föld felszínén éltek.) Könnyebben is mozogtak és természetesen szellemileg is fejlettebbek voltak.
A későbbi Atlantiszi embereknek már meg volt a fizikai testük mai szerkezete, a csontváz és hasonlók, szellemileg sokkal fejlettebbek voltak, mint a mai ember.
Szóval én elolvastam ezt a könyvet, de egyáltalán az egész annyira abszud, annyira kitalációnak tűnik, hogy talán beszélni sem érdemes róla. Hiszen még az is nagyon-nagyon kétséges, hogy egyáltalán Atlantisz létezett-e. A Lemúriai kor és annak lényei pedig még a mitolóbiában is ritkán jelenik meg.
Atlantisz lehetett a Titán-Birodalom - nem véletlen, hogy a múlt századi náci ezotéria végig Atlantiszról és a restaurálásáról álmodozott.
A Német titanizmus egyértelműen Atlantiszi eredetű és szellemiségű titanizmus.
Az összes nordikus árja mánia mind Atlantiszhoz kapcsolódik - burkolva vagy nyíltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!