Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kibirhatatlan! Kocsma mellet...

Kibirhatatlan! Kocsma mellet lakok egy faluban, és a kocsma vendégei direkt zaklatnak! Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

10 éve lakok ebben a bizonyos faluban, és azóta nincsen tőlük nyugtom.

A polgármestert nem édekli és a rendőröket is hiába hívom mert a rendőrok korruptak. Miután betelefonáltam a rendőrségre a kocsma vendégei meghuzodnak mert a rendőrok felhívják a kocsmát hogy számítsanak rájuk. Mit tehetnék ez ellen ?

A házat nem tudnám eladni annyiért hogy vehessek belőle egy másikat.

2013. aug. 9. 01:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Ezen már én is gondolkodtam, de mivel a környező településeken betartják a törvényeket és a kocsmák vendégei a kocsmában tartózkodnak, ezért átjárnak a környező falvakból is, főleg a 16-30év körüli korosztály.

Egészen reggelig buliznak az ablakom elött.

2013. aug. 9. 16:12
 22/22 anonim ***** válasza:
na és? szálld meg a kocsmát heti kétszer, egy két hónap és be is zárnak :)
2013. aug. 9. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!