Kibirhatatlan! Kocsma mellet lakok egy faluban, és a kocsma vendégei direkt zaklatnak! Mit javasoltok?
10 éve lakok ebben a bizonyos faluban, és azóta nincsen tőlük nyugtom.
A polgármestert nem édekli és a rendőröket is hiába hívom mert a rendőrok korruptak. Miután betelefonáltam a rendőrségre a kocsma vendégei meghuzodnak mert a rendőrok felhívják a kocsmát hogy számítsanak rájuk. Mit tehetnék ez ellen ?
A házat nem tudnám eladni annyiért hogy vehessek belőle egy másikat.
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok hozzászólást!
A helyzet az hogy amikor megvettem ezt a házat, már ott volt a kocsma is de mivel tél volt , mindenki a kocsmában tartózkodott. Aztán tavasszal szép lassan megkezdődtek a kinti zajongások(akkor még nem volt céljuk engem zavarni).
Aztán pár alkalommal már szükségesnek éreztem hogy szóljak nekik mert este egyszerüen képtelenség volt tőlük aludni. Hozzáteszem szépen megkértem őket hogy halkítsák le a zenét a kocsmában.
De ezzel csak azt értem el hogy közvetlen az ablakom alá álltak be az autójukal és az autóbol is szólt a zene.
Mostanra már oda jutottak hogy a házam falához jönnek pisilni, és párszor berúgták a kaput is.
Az ittlakok nem mernek tenni semmit mert a polgármester közeli rokonjáé a kocsma. A helyi ujság fejese meg megint csak joban van a polgármesterrel. A jegyzőnek is be van kötve a keze. El sem tudom mondani hányszor tettem panaszt... De csak kiröhögnek
hogy is mondjam hogy félre ne értsd.
télen se költözünk kocsma mellé.
vagy mit gondoltatok ? biztos csendes részegek járnak oda?
Hívd össze a haverjaidat és szálljátok meg párszor a kocsmát, szólogassatok be, de nem bántsatok senkit. Tegyétek sz*r hellyé hogy elnéptelenedjen. Ha nincs elég tökös ismerősöd akkor keress más településekről vagy menj el egy küzdősport terembe, ott találsz mindig egy-két embert akik egy kis pénzért egy életre kivívják neked a tiszteletet.
Tapasztalat, én is kocsma mellett laktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!