Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért menő mostanság egoistána...

Miért menő mostanság egoistának lenni és ezt hangoztatni?

Figyelt kérdés
Pl "naon egós vok" és satöbbi... Nem elég,h lerí valakiről az önbizalom,ezzel már külön menőzni kell?
2009. okt. 25. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A haszontalan válaszom a következő: lehet, h egyedül vagyok, de én még ilyet nem hallottam.

Erről csak az jut eszembe, h amelyik kutya ugat, az nem harap...

2009. okt. 25. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1-vel értek egyet.én se hallottam még ilyet,de ha van aki ezt így adja elő,az magára vessen.nem kell komolyan venni
2009. okt. 25. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én hallottam már jópárszor, de mindig csak olyan szituációba mikor pl valaki elmesélte, hogy ő a legjobb matekból az osztályban és ehhez hozzáfűzte, hogy "ego". Szerintem csak azért, hogy ne tűnjön beképzeltnek, csak olyannak aki tudja magáról amit.

De ezek csak az én ismerőseim, a többieket nem tudom.

2009. okt. 25. 10:20
 4/7 anonim válasza:

Hát én sajnos sok ilyet látok, pl. iwiwen (Egobaby, Egoboy, Egocica--->ezek most a divatos nevek...) Szerintem hányinger, aki ilyet képes kiírni magáról, annak szörnyű gondjai lehetnek...

...a fejében.

19/L

2009. okt. 25. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:

11:51 Hát igen, azért ott van a másik véglet is. Hálisten az én barátaim nem ilyen "menőzésből" mondogatják magukra.

Harmadik voltam

2009. okt. 25. 12:05
 6/7 A kérdező kommentje:
eeegen én az olyanokra gondoltam,mint amiket a 11:51-es válaszoló írt :S
2009. okt. 25. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
"mert megtehetem" a szlogen. általában cigányok vagy suttyóbbik magyar hangoztatja. És azért,mert az intelligencia szintje a földet verdesi.
2009. okt. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!