Mire jó a myvip? Mi értelme van?
Figyelt kérdés
Az,hogy megnézd a látogatóidat,várjad,hogy írjanak komit a képeid alá? Vagy mire? Nem hülyeség ez egy kicsit?2009. okt. 25. 09:11
1/8 anonim válasza:
Semmire. Semmi. De igen, hülyeség.
2/8 anonim válasza:
Könnyedén el tudom érni az ismerőseim, mert nem mindenkinek van meg a száma.
Könnyedén írhatok az osztályomnak egy üzenetet, hogy pl. holnap doga, készüljetek.
A klubokban rengeteg ismerőst szereztem, jókat beszélgettem velük, találkoztunk, barátkozunk, programozunk.
Élőben is ismerkedek, de így még több a lehetőség, mert olyan embert is megismerhetek, akivel a távolság miatt soha nem találkoznék.
A kép kommentelés hülyeség, nem érdekel ki nézi meg az adatlapom, nem gyűjtök ismerősöket, a körlevelek nem érdekelnek.
3/8 anonim válasza:
Nem hülyeség,lehet mások képeit nézegetni,idegen emberekre rákeresni,stb... Vagy pl eszedbe jut,h vajon a fővárosi 14 éves lányok milyen ruhákat hordanak,akkor beállítod ezeket keresési feltételnek,és secperc alatt megtudod :) Vagy ha pl új iskolába mész,és megvan az osztálynévsor,rákereshetsz az emberekre,előzetes információkhoz juthatsz velük kapcsolatban.Más kérdés,h mennyire lesz igaz,na mind1.Az a lényeg,h tképpes sok érdekes dologra lehet használni,és aki nem tudja,az attól még ne nézze le az egész honlapot.
4/8 anonim válasza:
Ez mind igaz, amit irtak elöttem. De, egyk ismerősőm azért törtölte magát, mert onnan nyomozták le, hol lakik, meg mi a neve...
5/8 anonim válasza:
Pont arra, amire az iwiw vagy a barátikör.
6/8 A kérdező kommentje:
kit érdekel,hogy a fővárosi 14 éves lányok hogy néznek ki? Haha gyík egy oldal.
2009. okt. 25. 11:09
7/8 anonim válasza:
Te sem lehetsz idősebb ilyen szóhasználattal, meg problémával.
8/8 anonim válasza:
Nem kell megadni olyan adatokat, amivel le lehet nyomozni.
Pl a képeim csak ismerősök láthatják, és nem fogom beírni a címem, a telefonszámom, semmit. Aki ismer, az ismer, aki nem az így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!