Csajok! Páwa vagy rocker pasik inkább?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 09:43
21/23 anonim válasza:
Nem akartam beszállni az általánosításba, de az már sért, hogy a rockerek szerinted buták. Elit gimnáziumba jártam, az ország egyik legerősebb gimijébe, és a diákok 80%-a rocker volt. Nem mondom, hogy van összefüggés, csak hogy nem állja meg a helyét az állításod. Közülük mindenki bekerült jó egyetemekre. Én pont az iylen gáz sulikban látok csupa páwákat. De ahogy gondolod. Nagyon sok tanár is rocker volt. Most konkrétan 1 férfi és 2 nő jut eszembe, de ki tudja, a többiek mit hallgattak. Ja, amúgy egyetemi tanárok közt is vannak állítólag nagy rockerek. És ez alapból fura, hogy így általánosítasz, de ha már belekeveredem, akkor én fordítva tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!