Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emos, Scene, Rocker csajok?
Nekem semmi bajom azzal hogy kinek milyen a stílusa, vagy milyen zenét hallgat.:D
És nem feltétlen rocker pasik tetszenek, én bárkit elfogadok, ugyanezt elvárom, meg ne akarja rám erőltetni a tuc tuc zenét :D
Ha meg hasonló zenét hallgat mint én, az csak plusz pont, olyan téren hogy arról is sokat lehet beszélni :D
Egyik sem halt ki, csak már nem divat, tehát nem kap annyi figyelmet, mint eddig. Az amcsi együttesek körében már nem menő (pl. a BOTDF-tól idézve: "scene is f.cking dead"), de még mindig működnek emo és scene oldalak.
Akik csak "divatból" akartak emo-k vagy scene-k lenni, csak lejáratták az egészet az igénytelenségükkel.
Nekem régebben az emo-féle srácok jöttek be, ma már inkább a belső érdekel, de a hosszabb hajú srácok még mindig jobban tetszenek, mint a rövid hajúak.
Hát nekem pl bejönnek az emo fiúk,bár nem az a lényeg hogy hasonló legyen a stilusunk :D
Csak legyen a fiúban valami mai megfog
Utolsó vagyok
*ami,bocsi elirtam
Nekem speciel csak a rocker pasik jönnek be,de ettől függetlenül még lehet egy pop-ot vagy bármilyen más zenét hallgató fiú is normális.
Nálam az a lényeg, hogy ne legyen divatb*zi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!