Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csajok! Páwa vagy rocker...

Csajok! Páwa vagy rocker pasik inkább?

Figyelt kérdés

2013. júl. 30. 09:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

A lánynak igaza van, buta vagy, mint egy darab krumpli. :)

Az én punk-os és thrash metal-os vagyok. Tehát az elképzelésed szerint nekem brutál igénytelennek kéne lennem. :) Néha iszom barátokkal, nincs zsíros hajam, sportolok, több éve edzek, szóval egész izmosnak tartom magam. És vegyészmérnöknek készülök. :)

2013. júl. 30. 12:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért kell párhuzamot húzni a zenei ízlés és a képzettség, ápoltság között. Én rocker vagyok, de a gimiben is kitűnő tanuló voltam, és ápolt, max. nem rózsaszínben, hanem feketében jártam, meg nem magassarkúban, hanem bakancsban. Most is járok koncertekre és ugyanolyan zenét hallgatok, pedig hát van 2 diplomám, 2 nyelven beszélek folyékonyan és évek óta sportolok is. A legtöbb rocker barátom a suliból jó állással és egzisztenciával rendelkezik, nem pedig az aluljáróban csöveznek.
2013. júl. 30. 12:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a rocker lánynak van igaza.

Rocker/metalhead vagyok, mégis kitűnő a bizonyítványom, és én is vegyészmérnöknek készülök. Szóval buta sem vagyok.

Személyes tapasztalatom szerint pont a páwák csesznek tanulni, csak menőznek meg mert kockahasuk van hű de jó pasinak számítanak...

Nyilván vannak a páwák közt is kivételek, akik tanulnak, de a rockerekre hülyeség azt mondani hogy buták.

A rockerek nagy része igen is értelmes ember, vannak céljaik, nem csak tengnek-lengnek a világban. Persze, köztünk is vannak olyanok akik igénytelenek és nem tanulnak, de az arányuk nagyon kicsi a normálisakéhoz képest. A zsíros haj, az igénytelenség csak egy elterjedt sztereotípia, amit tévesen használnak minden rockerre, holott az igénytelenek száma elég csekély ma már. (SZERINTEM.)

2013. júl. 30. 12:38
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt vegyem személyes sértésnek?

Érdekes módom középiskolában épp ezek a páwák voltak, akik alulteljesítették az osztályátlagot. A rockerek/metálosok között pedig egy volt, aki igénytelen, a többi az eltérő stílust leszámítva, ha nem is kente magát, mint a metrok, azért távolról sem voltak igénytelenek.

2013. júl. 30. 12:45
 15/23 anonim válasza:
78%

Úristen, a nem létező fasz*m kivan a páwáktól:) Kis......

Azt hiszik hogy annyira menőek, közben olyan szánalmasak. És az tényleg nem igaz, hogy minden rocker igénytelen. Ők sokkal jobbak mint a selyemfiúk már nem azért.

2013. júl. 30. 16:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
a páwák guztustalanok én teljesen a rockerek mellett vagyok
2013. júl. 31. 09:41
 17/23 anonim válasza:
100%
ROCKER
2013. aug. 2. 16:08
 18/23 anonim válasza:
inkább kakas
2013. aug. 5. 14:46
 19/23 anonim válasza:
100%

Ez hülyeség! A legtöbb páva akit ismerek sgghülyék, apu anyu pénzéből élő menőgyerekek.

Barátom, rocker. Kitűnő tanuló, akármilyen versenyen indult dobogós lett, egy igazi matekzseni, vannak nyelvvizsgájai, igaz a magatartása csapnivaló, de rendes és kedves fiú. Több sportot is űz. És nem protekciókból él, hanem eléri amit akar.

Rockkoncerteken mindig ott van. Bakancsos kopasz.

És furcsa lesz, de FÜRDIK. -.-

2013. aug. 17. 14:17
 20/23 anonim válasza:
100%
Utálom az ilyen bíber féle páwákat, a rocker pasikra szavazok.
2013. aug. 17. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!