Csajok! Páwa vagy rocker pasik inkább?
A lánynak igaza van, buta vagy, mint egy darab krumpli. :)
Az én punk-os és thrash metal-os vagyok. Tehát az elképzelésed szerint nekem brutál igénytelennek kéne lennem. :) Néha iszom barátokkal, nincs zsíros hajam, sportolok, több éve edzek, szóval egész izmosnak tartom magam. És vegyészmérnöknek készülök. :)
Szerintem is a rocker lánynak van igaza.
Rocker/metalhead vagyok, mégis kitűnő a bizonyítványom, és én is vegyészmérnöknek készülök. Szóval buta sem vagyok.
Személyes tapasztalatom szerint pont a páwák csesznek tanulni, csak menőznek meg mert kockahasuk van hű de jó pasinak számítanak...
Nyilván vannak a páwák közt is kivételek, akik tanulnak, de a rockerekre hülyeség azt mondani hogy buták.
A rockerek nagy része igen is értelmes ember, vannak céljaik, nem csak tengnek-lengnek a világban. Persze, köztünk is vannak olyanok akik igénytelenek és nem tanulnak, de az arányuk nagyon kicsi a normálisakéhoz képest. A zsíros haj, az igénytelenség csak egy elterjedt sztereotípia, amit tévesen használnak minden rockerre, holott az igénytelenek száma elég csekély ma már. (SZERINTEM.)
Most ezt vegyem személyes sértésnek?
Érdekes módom középiskolában épp ezek a páwák voltak, akik alulteljesítették az osztályátlagot. A rockerek/metálosok között pedig egy volt, aki igénytelen, a többi az eltérő stílust leszámítva, ha nem is kente magát, mint a metrok, azért távolról sem voltak igénytelenek.
Úristen, a nem létező fasz*m kivan a páwáktól:) Kis......
Azt hiszik hogy annyira menőek, közben olyan szánalmasak. És az tényleg nem igaz, hogy minden rocker igénytelen. Ők sokkal jobbak mint a selyemfiúk már nem azért.
Ez hülyeség! A legtöbb páva akit ismerek sgghülyék, apu anyu pénzéből élő menőgyerekek.
Barátom, rocker. Kitűnő tanuló, akármilyen versenyen indult dobogós lett, egy igazi matekzseni, vannak nyelvvizsgájai, igaz a magatartása csapnivaló, de rendes és kedves fiú. Több sportot is űz. És nem protekciókból él, hanem eléri amit akar.
Rockkoncerteken mindig ott van. Bakancsos kopasz.
És furcsa lesz, de FÜRDIK. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!