Miért ilyenek velem a felnőtt nők?
16/L
A faluban ahol lakok az ilyen 30-40-es éveikben járó nők mindig megbámulnak, úgy néznek rám mintha megbántottam volna őket és csak ők ilyenek. Komolyan mintha valami k*va lennék, azokra néznek így. Volt egy fiú(idősebb volt nálam kb.3 évvel) először beszélgettünk. Az annya meg olyan furán nézett rám, és azóta néha nem is köszön nekem. Pedig szép vagyok, divatosan öltözködök. MIért ilyenek velem. Ez már sokszor zavarbaejtő és kellemetlen is. A buszon folyamatosan engem bámulnak:S
Sokszor amikor köszönök nem is köszönnek vissza, a fiatalabbak meg igen. Semmivel sem béntottam meg őket, mindig köszönök, az öregek meg kedvesnek tartanak, ezt már mondták is. És nem is vagyok olyan lány, mert csak 1 volt barátom az is már régebben. Semmi okuk sincs, hogy utáljanak:S
"Pedig szép vagyok, divatosan öltözködök. "
Ennyi? Lehet éppen ez a baj. Kiteszed az árut a kirakatba?
Egyébként mást is írhattál volna magadról. Mondjuk "pedig jól tanulok, kedves vagok, kifogástalan a modorom, jó humorom van" de te csak a külsődet hangsúlyoztad, úgy hiszem az életben is ezt csinálod, túlzásba viszed a piperészkedést, esetleg túl kihívó vagy... valami oka kell hogy legyen, ha sokan néznek rád furcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!