Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek velem a felnőtt...

Miért ilyenek velem a felnőtt nők?

Figyelt kérdés

16/L

A faluban ahol lakok az ilyen 30-40-es éveikben járó nők mindig megbámulnak, úgy néznek rám mintha megbántottam volna őket és csak ők ilyenek. Komolyan mintha valami k*va lennék, azokra néznek így. Volt egy fiú(idősebb volt nálam kb.3 évvel) először beszélgettünk. Az annya meg olyan furán nézett rám, és azóta néha nem is köszön nekem. Pedig szép vagyok, divatosan öltözködök. MIért ilyenek velem. Ez már sokszor zavarbaejtő és kellemetlen is. A buszon folyamatosan engem bámulnak:S

Sokszor amikor köszönök nem is köszönnek vissza, a fiatalabbak meg igen. Semmivel sem béntottam meg őket, mindig köszönök, az öregek meg kedvesnek tartanak, ezt már mondták is. És nem is vagyok olyan lány, mert csak 1 volt barátom az is már régebben. Semmi okuk sincs, hogy utáljanak:S

2013. júl. 24. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Irigyek (?)
2013. júl. 24. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Így jár, aki Mucsaröcsögén lakik.
2013. júl. 24. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet úgy nézel ki, mint egy riherongy, vagy csak leszbikus vagy.
2013. júl. 24. 19:13
 4/9 A kérdező kommentje:
leszbikus?? nem nem vagyok az. Volt már barátom. Az egyik nőnek a fia tetszett nekem és hát én is tetszettem neki. Randiztunk egyszer és ennyi volt. Az ő annyja utál a legjobban.:(
2013. júl. 24. 19:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Irigyek lennének? Az meg elég idétlenség lenne. Hisz én 16 vagyok ők meg már 40 évesek:S
2013. júl. 24. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Pont azért..
2013. júl. 25. 00:13
 7/9 anonim ***** válasza:

"Pedig szép vagyok, divatosan öltözködök. "

Ennyi? Lehet éppen ez a baj. Kiteszed az árut a kirakatba?

Egyébként mást is írhattál volna magadról. Mondjuk "pedig jól tanulok, kedves vagok, kifogástalan a modorom, jó humorom van" de te csak a külsődet hangsúlyoztad, úgy hiszem az életben is ezt csinálod, túlzásba viszed a piperészkedést, esetleg túl kihívó vagy... valami oka kell hogy legyen, ha sokan néznek rád furcsán.

2013. júl. 25. 01:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy kis faluban elég, ha valaki meglát beszélgetni egy sráccal, és máris elindul a pletyka. Mire eljut a harmadik emberig, már egy céda vagy benne, aki rámászik az ártatlan fiúkra, és kelleti magát. Szóval a pletykákkal nem tudsz mit kezdeni, egyszerűen ne foglalkozz vele. Ha nem köszönnek vissza, az az ő bajuk, ők a bunkók. Bunkókkal meg nem kell foglalkozni. :)
2013. júl. 25. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kihívóbban öltözködsz az egészségesnél.
2013. júl. 25. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!