Az a kérdésem hogy emos vagyok de hogy mondjam meg a szüleimnek?
Sz@r vagy kérdező :DDD Ez már nem divat...
Jól írták feljebb... vegyél most esztékás szemüveget, meg legyen zsíros a hajad, most ez a menő, te selejt.
Mindig is bírtam az ilyen jellemtelen embereket, akik mindig valamilyen stílust majmolnak... mert ugye, ők maguk egy nagy semmik. :)
Utolsó. Eléggé kemény voltál hozzá. Ne csináld, mert felvágja az ereit... :D
De most komolyan, kérdező. Ne így próbálj meg egyedi lenni. Az, hogy mások véleményére adsz, csak te leszel tőle megkeseredett ember, és fog ilyen hülyeségeket csinálni, mint amit az "emo-sok" szoktak. Ez a divat csak arról szól, hogy rúgkapálva próbálkozol azért tenni, hogy kitűnj a tömegből, te legyél a középpontja, körülötted forogjon a Föld. De ez nem így van.
Hogy mondd el? Hát nem látják rajtad? Aki "emós", azon egyből látszik (egyik szeme sír, a másik haj...).
Ha meg még nincsenek ilyen cuccaid, akkor elmentek vásárolni és keresel. Ha anyukád megkérdezi, hogy miért ilyen fekete, akkor elmondod, hogy neked ez tetszik. Ez nem egy olyan dolog, amit be kell jelenteni, mint mit tudom én az eljegyzést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!