Mitől oylan veszélyes a budapesti népszínház utca? Mi történhet ott az emberrel?
én a ,6,7,8 kert kerülöm ha tehetem.
hat menj rajta végig és megtudod,és vilagosban is felek,ott kint csöveznek a cigók,munkanelküliek stb..
közbiztonsag nulla.
Szerintem sem olyan vészes .
Jó az ifjúak be szeretnek szólni ha pl egy miniszoknyás csajszi elmegy előttük de semmi brutál veszély.
Nem hinném ,hogy testi épségünkben kárt tennének.
A nem szol szám nem fáj fejem stil ott is érvényes...
Esti órákban meg bárhol veszélyes főleg tele pénztárcával a kezedben.
A buckalakók miatt...még nappal se életbiztosítás arra mászkálni, éjszaka meg az megy oda aki megunta az életét.
200 forintét nem ölnek...aha, legutóbb pl. 20 forintért vágták el egy kissrác torkát.
A policájok meg szokás szerint leszarják magasról az egészet. Két hét alatt rend lesz :DDD
a kátrányos helyzetűek miatt elég veszélyes...
mi történhet ott az emberrel? jó esetben csak kirabolják, rosszabb esetben le is szúrják
" tény, hogy elég sok apacs és leélt ember él arra felé, de szó sincs róla, hogy elvágnák a torkod 200 forintért."
jaham, amit nem ír meg az újság, az ugye nincs...
"ez még nem a harlem meg egyébként is a hírhedt nyócker nagy része be van kamerázva"
ami lószart se ér, mert a zsernyákok úgyse mennek ki, ha történik valami
"Nem hinném ,hogy testi épségünkben kárt tennének."
nem hinnéd, akkor látogass el oda, kíváncsi leszek, mit fogsz hinni utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!