A 8. kerületben a Népszínház utca Blaha felőli szakasza mennyire durva környék?
Figyelt kérdés
Oda fogok járni egyetemre és eddig nem sok jót hallottam a 8.kerületről sajnos.Az én tudomásom szerint a belsőbb részek (lujza,dobozi,dankó,diósszegi utcák) a vadabbak.
Önvédelmi technikák és valami önvédelmi eszköz birtokában kibírható?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. dec. 14. 16:38
1/6 anonim válasza:
Akkor Bánkira mész? Üdv, én is ott tanulok. Ha az ember határozottan és gyorsan átmegy és nem flangál, akkor nem nagyon lehet gond, és persze este még gyorsabban. Inkább a belsőbb utcák a rosszak, ahol nincs sok ember, ott segítséget se hívhatsz. De a Népszínház elején van a suli szal az még bőven jó.
2/6 anonim válasza:
Azért ne szard magad össze. Hetente végigmegyek a Lujza utcán, de még egyszer sem kötöttek belém (átlagos, fehérbőrű nő vagyok, szemmel láthatóan jól szituált, de azért ékszerekkel/okostelefonnal nem hivalkodok, de az ilyesmi a város többi részén sem ajánlott.)
3/6 A kérdező kommentje:
Én nem "szarom" össze magam,csak szeretném tudni,hogy mire számítsak :D
Amúgy meg sajnos engem megtalál a baj..nemtudom..lehet,hogy olyan üthető fejem van :D
Ha meg sem mukkanok és nem is nézelődöm akk is megtalálnak néha :S
2012. dec. 14. 23:14
4/6 anonim válasza:
Milyen a suli végül? Hogy tetszik a környék?
5/6 anonim válasza:
Az egy borzalmas hely. A google mapsen is ott egy hányás a suli mellett, ez mindent elmond.
6/6 anonim válasza:
Ez még semmit sem mond el.
Mocsok pest elég sok részén van, sőt nem csak pesten máshol is. Külföldön is találkoztam már hányással és hozzáteszem egy eléggé jó környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!