Hogyan szokjak le a vásárlásról?
Figyelt kérdés
Az a problémám, h nem birom megállni, h ne vegyek magamnak valamit minimum hetente, de általában heti 10000 ft elmegy ruhákra, kiegészítőkre. Ne szidjatok le kérlek, nem vagyok egy uresfeju plázacsaj, nappali tagozatos egyetemista vagyok, osztondijamat koltom, illetve amit otthonrol kapok. A családnak nem okozok ezzel nehézséget, mert szerencsére jo anyagi helyzetben vagyunk, mégis lelkiismeretfurdalásom van emiatt, bár senki nem szidott még le emiatt, de mikor felhozom otthon,h elmegyek dolgozni, h a saját pénzemet koltsem, apa nem engedi, mert h én csak tanuljak. Kérlek adjatok otleteket, h ne érezzek késztetést, mikor elmegyek egy kirakat elott, h vásároljak valamit... Tudom,h most le fogtok szidni, h elkényeztetett vagyok, de én jol tanulok, mindent megcsinálok, csak ez az egy nagy hibám van. És szomoru leszek, ha látom, h mennyi pénzt elkoltok.2009. okt. 20. 17:28
11/13 anonim válasza:
jujj megyek is veszek magamnak egy új melltartót meg bugyit amit kinéztem 2 napja! :D juhhééé!
12/13 anonim válasza:
Meg eleve ott van elrontva hogy amikor bemegyek az üzletbe.
Minek kell egyáltalán bemenni.Gondolom minden nap ottvagy.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát az igazat megvallva, igen, sokszor benézek bevásárlókozpontokba, ez igy igaz. Kosz nektek, akik válaszoltak segito szándékkal, annak volt nagyon igaza, aki arra utlt, valamit ezzel probálok potolni az életemben... Ha igazán boldog vagyok, olyankor nem az uzletekben valo lodorgés a kikapcsolodás. Megprobálok megváltozni, remélem sikerul. Minden jot nektek is!
2009. okt. 22. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!