Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a saját...

Mi a véleményed a saját Életedről?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 23:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%
Jelenleg tanulok,ezerrel. Most kerültem középsuliba,ahol ugyan van pár kellemetlen ismerős,de szeretem ezt a sulit. Az osztályom aránylag kedves (ritkaság),és végre van időm és energiám elmélyedni az okkult könyvekben. Szereztem néhány havert is,szóval örülök,és majdnem teljesen meg vagyok elégedve (már csak egy pasi kéne)
2009. okt. 20. 15:38
 22/29 anonim ***** válasza:
De pedíg a pénz boldogít. Majd ha ekkora sz*rban leszel mint én, megtudnád mekkora örömet tudna okozni egy kis cash :D
2009. okt. 20. 22:34
 23/29 anonim ***** válasza:

Egyre szarabb:

- családi hátterem romokban

- pénzügyileg sehogysem állok

- nincs fél éve bnőm

- egyetem szar....

2009. okt. 20. 23:54
 24/29 anonim válasza:
82%
depressziós vagyok,pánikbeteg szerencsére ez nem túl erős ,a nagymamámról most derült ki hogy daganata van,2 éve nem volt csajom.tehát szar
2009. okt. 21. 23:03
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
életem romokban hever iskolába gyűlölnek nem szólnak hozzám kiközösítenek ithon ordibálnak velem. szerencsétlen vagyok egy nap 2-3 balszerencse már megszokott mindig rajtam verik el a port és mindenért én vagyok szerintük a hibás. nics és nemvolt soha egyetlen állat sem az élletemben panelba lakunk és nemmengedik meg. még halat se. Egyszóval rossz volt már többször hogy ezek miatt amiket nem is én csináltam pszichológushoz akartak vinni. :´(
2009. okt. 22. 07:29
 26/29 anonim ***** válasza:

még az előző vok:

és én felesküdtem,még 10 évesen , hogy fogok segíteni a rászorulókon ha idősebb leszek. és azért ami tenni akarok azért ezt kapom. Hát szép kis éllet mondom én.

2009. okt. 22. 07:31
 27/29 anonim ***** válasza:
60%
az előző vok és az előtti :D ne higgyétek el csak vicceltem király az élletem viszont állatom nem lehet. de a rászorulós cucc az igaz.
2009. okt. 22. 14:53
 28/29 anonim ***** válasza:

Meg vagyok elegedve a sajat eletemmel :)

32/L

2009. okt. 22. 17:13
 29/29 anonim válasza:

Sajnos én sem vagyok elégedett.Vannak jobb napok és roszabbak, de összeségében szar az életem. Szerintem a pénz csak úgy boldogít ha annyi van belőle, hogy elkölteni se lehet. Itt a környéken csupa hülye lakik (többen így vélik...akik máshol laknak) Most vettem (kaptam) autót, márcsak ezért is boldog kéne, hogy legyek, de nem vagyok. Nem mondanám magam gazdagnak, szerintem a középosztályhoz tartozok. Ha nagyon gazdag lennék akkor tudom hogy boldog lennék, és ez 100%, csak adná az élet, hogy kipróbáljam:S .A külsőmmel (ahogy sokan a koromból) nem vagyok elégedett, bátortalan vagyok elhívni csajokat randira (pedig van akikkel dumálok, jóba vagyok), és nem volt ugy Istenigazából barátnőm se. Haverjaim vannak, programokat is csinálunk közösen (kocsmázás,strandolás,motorozás..stb), de szerintem kevesebbet mind szeretnék. A hugomat utálom, de nagyon, ő ezt tudja és azt is, hogy miért de nem érdekli folytatja az idegesítő viselkedését. Emiatt sokszor a szüleimmel is rossz a viszonyom.

Tehát összeségében utálok élni, utálom az életem, szerintem egyedül a pénz és egy barátnő tehetne boldoggá. Tudom, hogy sokan vannak akiknek nálam rosszabb sors jutott, de ettőlmég nekem nem jobb.Szar az életem.

2010. jún. 26. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!