Mi a véleményed a saját Életedről?
Szex nélkül és barátnő nélkül?
kell még többet mondjak?
Na és erre nemsokan fognak úgy válaszolni hogy eseménydús élvezetes mert azok nem itt irogatnak a neten hanem boldogan élvezik az életet.
nézőpont kérdése. van munkám, ha minden jól megy lesz házunk, de életünk végéig nyögjük majd a részleteket. babát szeretnénk, de nem akar összejönni és néha kikadok hogy ahol csak púp a gyerek ott gond nélkül megfogan. szeretnék úgy elmenni vásárolni hogy nem kellene azon filóznom hogy megvehetem-e.
de ettől függetlenül azt mondom hogy nincs rossz életem, mert sokan élnek nálam rosszabb körülmények között is és minden elismerésem az övéké ha úgy is becsülettel, tisztességgel tudnak élni.
Én boldog vagyok. Igaz, nincs párom, de nem csak az tud örömet okozni. Na, és pénzem sincs :D De meg van az, ami örömet okoz: a zenélés. Ez mindenben kárpótol!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!