Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a saját...

Mi a véleményed a saját Életedről?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 23:19
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
77%

"A pénz rohadtul boldogít sajnos."

sajnos nem.:)

amikor vége lett a párommal a másfél éves kapcsolatomnak és első körben nem vettek fel főiskolára, valahogy volt egy olyan érzésem hogy cseszhetem az ikeás bútoraimat a 106 centis panasonic plazmatvmet a 200ezres számítógépemet a jó kis ruháimat és egyéb jól kinézű kütyümet és a többit : )

itt ültem a szobában a sok tetszetős dolog között és valahogy rá kellett döbbenem hogy én sem vagyok halhatatlan és sokkal szarabbul érzem magam a bőrömben mint gondoltam :) persze ameddig az ember nem éli át hogy sok a pénze és sok mindent megvehet, addig nem fog velem egyetérteni... ezt meg kell tapasztalni, és akkor jössz rá hogy a pénz szart sem ér. legyél egészséges... sztem igazából ez számit:) persze legyen testileg és lelkileg is, onanntól nagy bajod nem lesz hogy épp nem veheted meg a samsung legújabb kütyüit és az ikea és new yorker legújabb kollekcióit...

a kérdésre válaszolva(ami amúgy nagyonjó!) pedig 60%ban vagyok most elégedett az életemmel.

egy 18 éves pesti ifjú

2009. okt. 20. 01:15
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Az egészség a legfontosabb... Most gyógyultam ki egy komoly betegségből és boldogabb vagyok mint valaha, hogy egészséges vagyok!!! Szarok a pénzre, ha nem vagyok egészséges, akkor minden veszve van.
2009. okt. 20. 01:51
 13/29 anonim ***** válasza:
79%
az, hogy jól elbasztam eddig,... de azért vannak dolgok,amikért hálás lehetek az életnek...és még változtathatok is rajta :)
2009. okt. 20. 05:08
 14/29 anonim ***** válasza:
82%
nagyon szar.sose volt jó,bár nekem nem a pénz hiányzik,persze,arra is nagy szükség van.de miota a szüleim meghaltak minden egyre roszabb...21 évesen van 3 pici babám és bár én jol érzem magam így,nagyon sajnálom,hogy a szüleim nem láthatják őket.ráadásnak hiába tanulnék,szinte semmit nem érdemes,mert ami érdekel abban ugysem fogok tudni elhelyezkedni...
2009. okt. 20. 07:42
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

"A pénz rohadtul boldogít sajnos"

Szertelenül optimista állítás. A valóság ugyanis az, hogy a pénz hiánya ugyan frusztrál és elkeserít, ha viszont megvan, az nem elég a boldogsághoz :)))

Hogy a kérdésre válaszoljak: egyelőre kb. félig azt az életet élem, amit élni akarok, ezen az arányon igyekszem javítani. Messze tökéletes, de összességében eddig jó.

2009. okt. 20. 08:08
 16/29 anonim ***** válasza:
87%
(mármint azt akartam írni, hogy messze _nem_ tökéletes)
2009. okt. 20. 08:09
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
jó helyre és jókor születtem, elégedett vagyok, csak jó lenne ha nem telne ilyen gyorsan az idő, és több szabadidőm lenne.
2009. okt. 20. 08:14
 18/29 anonim ***** válasza:
79%
Az elején jól indult, majd rohamos visszaesés következett, majd pangás volt, aztán kis javulás, aztán mélypont, most pedig révbe értem.
2009. okt. 20. 09:24
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
kabaré. de olyan igazi, kínos, Sas fajta.
2009. okt. 20. 10:04
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
EGYHANGÚ, VÁRAKOZÁSTELJES, EDDIG KB JÓL CSINÁLTAM, CSAK FÉLEK A TOVÁBBTÓL, AZ A SZÖRNYŰ, HOGY NINCS BARÁTOM/BARÁTNŐM AKIVEL LEHETNE JÓKAT BESZÉLGETNI, MEGÉRTENE
2009. okt. 20. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!