Miért ilyenek velem az emberek? 16/L
Általános suliban kezdődött minden. Elkezdtek csúfolni, ütögetni, verni az osztálytársaim. Szerintük buta, ostoba, h*lye, ocsmány és semmit érő "lény"vagyok. Onnantól kezdve az egész életemer megkeserítették. Volt amikor az osztályban vertek meg a tanár mellett, és ő nem csinált semmit csak nézett ahogy vernek. Csúpa kék-zöld voltam mindenhol. Sokszor szemen is vágtak:((( Vége lett a sulinak jött a középsuli. Ott is sokan megsem ismertek engem és már gúnyolodtak velem, órán fényképezgetnek, fb.-re felrakják a fotokat. Azt mondják nekem, hogy soha nem lesz barátom meg örök szűz maradok. Olyan undoító vagyok, hogy mág bottal sem nyulnának hozzám. Ha valamit nemtudok, akkor én vagyok a hülye nem normális, de ha ők az természetes dolog, mert ők úgye emberek én meg nem. Volt egy kis rasszizmusuk is, mert én félig orosz és félig német családból származok. Hogy nácista vagyok meg hasonlók...., de ezt már abbahagyták. Úgy beszélnek velem mint egy kutyával, vagy talán még azzal sem beszélnek így. Inkább mint egy utolsó féreggel. Tanulni sem hagynak. Mindig leszégyenítenek, beszólogatnak. Már rövidnadrágot sem vehetek fel, mert azért is beszólnak, nem mindegy, hogy milyen színű a körmöm vagy milyen a szemüvegem, mert akkor végem van:S Sokszor azért is féltem, hogy ne hogy beszóljanak az új cipőm miatt. Multkor találkloztam velük véletlenül és odajöttek hozzám elkezdtek, hogy na lett barátom, ugyan ennek sohasem lesz, elkezdtek kiabálni mindenféle hülyeséget már mindenki ránk nézett. A fiúk is állandóan bántanak, dobálnak engem szeméttel, órán viccet csinálnak belőlem, beszólogatnak. Ha az utcán elmegyek mellettük és köszönök akkor elkezdenek röhögni, ha meg nem köszönök ordibálnak velem. Nem azért de az eddig életem csak ebből állt mivel érdemeltem ki??:(
Már annyira tönkretettek. Gyógyszerfüggő lettem, migréneim lettek, az utcán nem merek senkire se ránézni vagy a szemébe nézni. Lámpalázam lett ami soha nem volt.
Másik suliba meg nem mehetek mert már probálkoztunk és nem vettek fel. Min változtassak, hogy végre legalább egy picit abba hagyják ezt az egészet?
Szüleid mit szólnak ehhez?
Így messziről is nagyon sajnálom, hogy ilyen pocsék pöcegödör helyre kell járnod...
A lényeg, amit tudnod kell, hogy a csotánytársaid a rosszak és nem te vagy a hibás, bűnös és selejt:(
Nem tudod, hogy mi lehet az oka, hogy bántanak?
Nem csináltál semmit?
Egymással nem ilyenek?
Gyógyszert nem szabad semmit, mert csak rosszabb lesz.
Mindemképpen beszélni kell az igazgatóval is, hogy oldja meg ezt a helyzetet!
Hát nem tudom. Ha ez igaz, akkor itt valami nagy gáz van.
Hogy lehet, hogy a tanár végignézte, hogyan vernek meg? Miért nem csinálnak semmit a szüleid? Miért nem vettek fel a másik suliba? És ki írta fel a gyógyszereket?
Én is jártam nem is egy ilyen suliba hogy mért csinálják ezt veled annak az a magyarázata az h téged lehet szívatni, mert áldozat típus vagy. Ez nem a te hibád.
Az ilyen emberekre pedig rá szállnak és szét szidatják, mert nekik ez nem más mint egy jó poén.
Álltalába olyan emberek csinálják ezt akiknek rossz családi körülményeik vannak illetve nem szocializálódtak.
Ezért nem tudnak viselkedni v a szüleik bántalmazzák őket ezért agresszívak lesznek és a dühüket a náluknál gyengébb embereken vezetik le.
Olyanokon mint te.
Hogy mi lenne a megoldás ha van rá mód tetesd át magad magántanulói státuszba, és így nem kell látnod az osztálytársaidat.
Csak időnként bejársz vizsgázni amiből kell. Olyan mint az egyetem.
Am nem akarom letörni a reménykedésedet de az iskola semmit nem fog csinálni az érdekedben. Én jártam olyan helyre ahol a láb és bordatörések annyira természetesek voltak mint a lélegzés.
És az akkori osztálytársaim nagy része hordott bokxert v kést magánál.
A tanárok azok meg nem csinálnak semmit, örülnek ha ezeket a marhákat túl élik. Azok is hajtanak egész nap minimális pénzért, csak azzal törődnek amivel muszáj.
És az iskolai agresszió nem tartozik ide, max behívják a gyerek szüleit.
Ami annyit ér mint bazuka ellen az integetés.
Próbálj egy kicsit felülemelkedni az egészen, egy kicsit magasztosabb dolgokkal foglalkozni és akkor rájössz, mennyire semmik ezek az emberek. Ha tíz év múlva visszatekintesz, lehet, hogy "csekélység" lesz az egész. Bár az bizonyos, hogy már nagyban rányomta bélyegét az önértékelésedre, jellemfejlődésedre. Te ne higgy el magadról semmi rosszat, nem mérvadó. Meglehet, hogy ezerszer jobb életed lesz, mint az összes nyomorultnak, nagyban rajtad múlik. Valahogy ki kell törnöd onnan, pl. más városba, egy-egy nap ereéig, hogy más ingerek is érjenek. ha teheted.
Hogy mit tégy? Ne hunyászkodj meg, mert ezzel szabad utat adsz őrjöngéseiknek. Nézz a szemükbe, láss át rajtuk. Ha meglátják az értelem szikráját, tán egy pillanatra elgondolkoznak. Legyél egy kicsit önérzetes. Az ilyen gyógyszerek meg még senkit nem gyógyítottak meg. Egy plusz problémát vettél a nyakadba; na és a mellékhatásai. Nem tudhatod, hogy a gyógyszertől (vagy hiányától) vannak hangulatingadozásod 'lámpalázad'. Inkább tanulj jól, az iskola végeztével azoknak is megszakad az egymással való kapcsolatuk akik 'jóban' voltak. Vagyis, az igazán fontos dolgok ezek után következnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!