Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meddig lehet még süllyedni...

Meddig lehet még süllyedni azért, hogy eladjanak egy terméket?

Figyelt kérdés

Ezt az e-mailt kaptam:

"Nem csak Te hiányoztál az osztálytalálkozóról, Laci sem

volt ott, bár azt hiszem az ő helyzetében ez teljesen

érthető... biztos hallottad, a hírekben is benne volt...

tolatásnál halálra gázolta a saját fiát a garázsuk előtt...

szörnyű tragédia!

Talán véletlen vagy a sors keze, de épp ma kaptam az alábbi

hírlevelet az egyik partner cégtől - a fentiek alapján az

ajánlatuk minimum megfontolandó... Remélem mielőbb

találkozunk!

Cégünk az elszaporodó halálos tolatásos balesetek miatt

különleges, de mindössze néhány napos akciót hirdet: eddigi

legnépszerűbb termékünk, a tolató szett most korlátozott

számban 50% kedvezménnyel kapható."

Ez már a gusztustalanság netovábbja!!!

Hogy lehet valaki ennyire beteg lelkű, hogy így reklámozza a termékét!!!

2013. júl. 12. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a fajta reklám (vagy kérés), ami az ember félelmeire, bűntudatára, szégyenérzetére alapoz. Az a cél, hogy ha nemet mond valaki rá, akkor azt érezze, hogy most embertelen és nemtörődöm volt, és megveti az egész társadalom. Gusztustalanul manipulatív módszer.

A beteg rokon iránt érzett bűntudat, hogy esetleg nem tettem meg mindent érte, az is jó eszköz a pénzcsináláshoz. Mert ugye ha nem akarunk vízben oldott holdfényt, meg tevehere-örleményt venni neki, akkor talán pont elvesszük tőle az utolsó reményt. És sajnos ilyen okoból világszerte milliárdokat adnak ki emberek, csak hogy a saját lelkiismeretüket megnyugtassák. Az ezzel való visszaélést én törvényileg büntetném.

2013. júl. 12. 14:27
 12/12 anonim válasza:
Az utolsó fizetési felszólításos nálam is megérkezett. De én mondjuk nem ijedtem meg tőle, mert csak 16 vagyok, de mondjuk pár év múlva én is néztem volna egy nagyot : D
2013. júl. 31. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!