Külföldi munka?

Figyelt kérdés
Sajnos itthon nem tudok elhelyezkedni, dolgoztam pár hónapot gyárban, de nem az én világom. A szüleimmel élek, és nagyon kellemetlen, hogy tulajdonképpen ingyenélő vagyok, nekik sem tetszik a helyzet, de egyszerűen nem tudok sehová elhelyezkedni, pályakezdőként meg pláne nem, mindenhová kritérium 2-5 év gyakorlat. Egyre inkább külföldi munkán vacillálok, legalább rendesen megfizetnek, azonban ódzkodok is tőle, elég nehezen alkalmazkodom új környezethez, és ez egy komplett "életváltás". Mit gondoltok erről? Mindenki véleményét szívesen elolvasom, azonban, aki külföldön dolgozott/dolgozik kérem írja le tapasztalatait, hogy miként jutott erre a döntésre, az "átállást", stb., akár privátban is. Köszönöm.
2013. júl. 8. 16:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!