Ki mivel tölti a nyarat?
Figyelt kérdés
Én nyaralni akartam, de ez sajnos megint nem fog összejönni, így itthon leszek, és várom az új tanévet az egyetemen ..2013. júl. 7. 13:24
1/6 anonim válasza:
Munkával. Talán majd leszek itthon valamikor egy hetet, a párom semmit. Kezd tele lenni a tököm. Úgy érzem csak én nem engedhetek meg pár nap nyaralást, bent mindeni utazik valahova. De még nem adtam fel. :)
2/6 anonim válasza:
Hát én Pesten töltöm a nyarat rokonomnál.(Eredetileg Dunaújvárosban lakok).Ezenkívül elmentünk nyaralni,de így a mindennapokban zenét hallgatok,olvasok,skypeolok barátaimmal:) Ja és én most leszek 9.-es.:)
4/6 anonim válasza:
dolgozni kell sajnos, de lesz pihenés is augusztusban :)
5/6 anonim válasza:
Munkával. Egy hetet pedig Londonba utazok, majd augusztus közepén.
6/6 anonim válasza:
Én önkénteskedem a Vöröskeresztnél, sok táboruk, programjuk van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!