Csak én érzem már soknak ezt a Holokausztot?
Ez már kezd nekem sok lenni, kezd egy kicsit "túlspilázott" érzésem lenni.
Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor hallottam a második világháborúra utalásokat. A holokausztról meg minden hónapban hallok.
Tisztázzuk, engem nem az zavar, hogy megemlékeznek a Holokausztról, hanem az, hogy a csapból is ez folyik, már időtlen idők óta. Hogy a zsidók mennyit szenvedtek, ELÉG VOLT, felfogtuk.
Nem vagyok fasiszta, de hogy ezek mennyire verik a mellüket a Holokausztra már kezd idegesíteni.
Mintha a Holokauszt által akarnának kitűnni, mintha más nem szenvedett volna a náciktól. Más kisebbség is szenvedett a náciktól, mégsem hallom havonta, hogy de szar volt nekünk. Mi ezzel a céljuk?
Gondolom engem ezért a kijelentésért máglyán elégetnének páran, de hát várom a ti nézőpontotokat, azért tettem fel ezt a kérdést.
Azért kell hallanod róla, mert az ő világukban élsz. Ismertem zsidókat, barátaimnak is volt kapcsolata zsidókkal, stb. Zsidók mindenhol vannak a világban, főleg miután kezdenek tömegesen vándorolni Európába, és Magyarországra is, mivel aláírtuk például azt is, hogy befogadunk fél millió zsidó menekültet minden szó nélkül. Gyerekes dolog ilyenen leragadni, hogy minden zsidó bankár... Egyik zsidó sem volt az, amelyiket ismertem, ismertek a barátaim, hozzátartozóim. Viszont nem véletlenül tudom, hogy zsidó ismerőseik voltak. Csak panaszkodtak nekem róluk. Alátámasztották az én tapasztalataimat is, hogy a zsidók alantos férgek. Egyikről sem mondtak nekem jót. Édesanyámnak volt zsidó munkatársa. A zsidók nem azért kiemelkedőek, mert olyan okosak lennének. Nem az eszük miatt jutnak olyan magasra, hanem mert cselesek, és nem mellesleg nyaliznak érdekből. Az a nő anyámnál sokkal, de sokkal ostobább volt, mégis olyan jó pozícióba beosztották, mint őt, pedig alkalmatlan a munkára. A zsidók nem dolgozni szeretnek, hanem elkerülni a munkát, viszont bezsebelni érte a pénzt. Azért jutott feljebb, mert nyalt a főnöküknek. Mindig azon gondolkodott, hogy hogyan tudná átruházni másra a feladatát, hogy hadd mehessen haza. De nem csak ő volt ilyen, hanem a többiről is csak rosszat meséltek nekem. Volt amelyiket nyíltan kimondta, hogy segít neki sok mindenben, mert tudja, hogy akkor később ő is segíteni fog neki cserébe. Nem azért segített, mert barátok, hanem hogy később kérjen tőle valamit... Szóval nem én vagyok az elfogult, hanem a semennyire sem zsidógyűlölő ismerőseim, rokonaim mondták ezt. Akiknek természetesen ezután megváltozott a véleményük róluk szintén. Szóval van minden munkakörben 'dolgozó' zsidó.
De ha már a bankárokról van szó, nem a sarki bankra kell ám asszociálni... Azok jelentéktelenek, nem befolyásolnak semmit. Azok számítanak, akik kiadják a pénzt, és befolyásolják az értékét. Vagy gondolj csak az IMF-re. Azt a zsidók vezetik, és rákényszerítik a függőséget még jobban az országokra, és ráadásul el is veszik a területeket, befolyást, stb.
Szóval azért kell hallanod a holokausztról, mivel a zsidók világában élsz, és azt közvetítenek az emberek felé, amit ők akarnak.
Ha véletlenül végignézek itt a GYK-n egy oldalt a politikai vagy a kulturális kérdésekből, biztos találok egy olyat, hogy jajdeunommáraholokausztot...
Mi lenne, ha nem hoznátok folyton elő?
Neked milyen csapból folyik ezen kívül? nézd az Echo-t, a HírTv-t vagy az M1-et vagy a DunaTv-t, azokon állandóan a kommunisták bűnei mennek meg a Gulág.
Most a Holokauszt azért került szóba, mert annak a 18000 menekültnek, akitől elvették a házát és egyéb értékeit, most sikerült kiperelnie a kárpótlást a magyar államból, egyébként átlagban fejenként 70000Ft-nyi összeget kapnak, ami lóizét sem ér, de gondolom, nem is a pénz itt a lényeg.
Kedves Kérdezõ!
Ha soknak érzed, mi a f@xnak szeded elõ, vaze?
Mi ezzel a célod?
Én is soknak érzem, ami nem lenne gond ha nem lenne az egész hazugság.
A zsidók álltal vezetett komunista diktatúra alatt sokkal több ember halt meg.. /hitelesített forrás/
szoval ennyit erről.
De minindegy, ez így, is úgy is borzalmas, tehát nem kéne halál és halál között különbséget tenni!
az màr a mult, és reméljük, hogy soha többé nem tesz ilyet az emberiség!
remélem a jövőben csak jó és rossz ember között teszünk majd különbséget, és végre békében élhetünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!