Miért cáfolják a holokausztot?
ez egy jó kérdés, hiszen Aushwich-Birkenau tábort a mai napig meg lehet nézni, sőt szoktak évente Élet menete név alatt utazást szervezni oda. (bocs az offért)
Szerintem itt is az ok az elvakultság, gyűlölet és a befolyásolhatóság.
Én nem cáfolom.
Elismerem hogy a Holokauszt megtörtént viszont nem úgy ahogy a zsidók előadják.A számok nem stimmelnek.
Akinek odavesztek a hozzátartozói azoknak még mindig fáj, és nem tudják feledni generációk múltával sem, éppen ezért jobbnak látják letagadni és tudomást sem venni róla, mert szerintük így elviselhetőbb ha így gondolkoznak
20/F
Mert sokaknak kezd elegük lenni belőle, hogy hatvan évvel ezelőtti bűnökért a mai generációt is hibáztatják és azóta is örökké jóvátételt akarnak fizettetni velünk. (lásd pl. a MÁV per)
Ezek közül vannak olyanok akik átesve a ló másik oldalára letagadják az egészet.
Én ugyan nem tagadom de a fent leírtak nekem se tetszenek. Az összes többi népirtásról alig hallasz pedig volt jópár. (pl. Sztálin, Örmények, Kurdok, Ruanda 1994-ben stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!