Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért cáfolják a holokausztot?

Miért cáfolják a holokausztot?

Figyelt kérdés
Sziasztok,8.-dikos tanuló vagyok, éppen a 2.vh-t tanuljuk és én nem értem hogy ha teljesen nyilvánvaló hogy Hitler fajelmélete szerint nem szerette a zsidókat (enyhén szólva) és még meg maradtak a koncentrációstáborok akkor mért tagadják a holokausztot?

2012. nov. 20. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

ez egy jó kérdés, hiszen Aushwich-Birkenau tábort a mai napig meg lehet nézni, sőt szoktak évente Élet menete név alatt utazást szervezni oda. (bocs az offért)

Szerintem itt is az ok az elvakultság, gyűlölet és a befolyásolhatóság.

2012. nov. 20. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Én nem cáfolom.

Elismerem hogy a Holokauszt megtörtént viszont nem úgy ahogy a zsidók előadják.A számok nem stimmelnek.

2012. nov. 20. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

Akinek odavesztek a hozzátartozói azoknak még mindig fáj, és nem tudják feledni generációk múltával sem, éppen ezért jobbnak látják letagadni és tudomást sem venni róla, mert szerintük így elviselhetőbb ha így gondolkoznak

20/F

2012. nov. 20. 22:09
 4/9 schocko ***** válasza:
53%
Értelmes emberek nem cáfolják és nem tagadják, gyenge elméjűek meg minden korban éltek, most is vannak.
2012. nov. 20. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudja beismerni az emberiség,hogy ilyen gusztustalanságok is megtörténhettek.Tudom,nemcsak a zsidókat irtották,de ez valahogy kifejezetten durva példa arra,hogy mennyire mélyre tudnak süllyedni az emberek.
2012. nov. 20. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Mert sokaknak kezd elegük lenni belőle, hogy hatvan évvel ezelőtti bűnökért a mai generációt is hibáztatják és azóta is örökké jóvátételt akarnak fizettetni velünk. (lásd pl. a MÁV per)

Ezek közül vannak olyanok akik átesve a ló másik oldalára letagadják az egészet.

Én ugyan nem tagadom de a fent leírtak nekem se tetszenek. Az összes többi népirtásról alig hallasz pedig volt jópár. (pl. Sztálin, Örmények, Kurdok, Ruanda 1994-ben stb...)

2012. nov. 20. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Cáfolni nem lehet megtörtént eseményt, csak tagadni.
2012. nov. 23. 02:36
 8/9 anonim ***** válasza:
15%
Mert rengeteg bizonyíték van ellene!
2012. dec. 8. 10:17
 9/9 flindi válasza:
67%
Mindig a győztesek írják a történelmet, a propagandát tényként történelmi tényként terjesztik. Ha akarsz érdekességeket akkor javallom a zsidó szerző művét: David Cole Auschwitz <-- tartalmaz olyat amit nem tanultál :D mindent lehet úgy bemutatni, hogy azt a hatást keltse amit akarsz..
2012. dec. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!