Erre nagyon nehéz válaszolni! A baj az, hogy nincsenek teljesen nyilvántartva. Hiába mondják, hogy 800 - 1 millió körül lehetnek, szerintem ennél sokkal-sokkal több! Nemrég hallottam egy elszomorító adatot, ha a mostani statisztikákat figyelembe vesszük, 2020-ra több cigány lesz, mint magyar... Emberek húzzunk bele! :)
2009. okt. 21. 15:08
22/40 anonim válasza:
2007-ben minimum 15%-ról hallottam a TV-ben egy riportban.Azóta eltelt két év. Szerintem most 20-25% körül lehet. A cionista terv működik lásd: az iskolákban multikulturális oktatás.
2009. okt. 23. 08:07
23/40 anonim válasza:
A wikipédiát ne vegyétek alapul, sok mindenben félreinformál. Sok a zs... a szerkesztői között.
a % attól függ,hogy milyen előnyhüz jut a cigány segélynél pl. ő cigánynak számít. ha egyenlő bánásmódot akar,akkor már magyar. ha bűnözik,akkor azért büntetik,mert cigány. cigányzene pedig nem létezik,mert nincs kultúrájuk,minden szokásuk más népektől származik vagyis lopták már az elnevezést is,nem hiába hasonló a magyar zenézhez.
2009. dec. 28. 16:52
26/40 Zenon válasza:
Nos,én is néztem a wikipediát,de szerintem jóval több 10%-nál.Az északi és északkeleti megyékben abszolút többségben vannak,de a dél-Dunántúlon és a Tiszántúlon lévő apró falvakban is 90%-ban cigányok és öregek élnek.
Mivel jó részük nincs is hivatalosan nyilvántartva,több mint valószínű,hogy 1 millió fő felett vannak.10-15 év múlva min.33%,20-25 év múlva több mint 50%-a lesz cigány a lakosságnak.Game over!
2010. jan. 22. 11:25
27/40 anonim válasza:
sajnos nemlehet pontos adatokat adni erre a kérdésre. mert 1 évbe ezek többször ellenek mint a nyulak XDszaporodnak elég rendesen. aztán magyartól lopja el a családit/segélyt meg ilyenolyan támogatásokat. ÉLŐSKÖDŐK fuuuj
2010. jan. 26. 12:52
28/40 anonim válasza:
pécsi vagyok és azt irják , hogy nálunk 6%.
akármien iskolába jártam az osztálybol 6-7cigány volt minimum . és ők járnak iskolába !
akkor hogyhogy 6%?:D
meg elmegyek az utcán 20 cigány 5magyar:D
valószínű a 6%:D
már nem kissebség.
nézdmeg minden városban a külső kerületek mindig nagyobbak mint a belváros és a külvárosi részen romák laknak .
2010. máj. 3. 21:07
29/40 anonim válasza:
Mikor 4.-es voltam, padtársammal számolgattuk a suliban mennyi nem cigány van.. kb 6-7 jött ki xD Aztán elmentem onnan.. de akkor már úgy volt, hogy az akkori első osztályban mindenki cigány volt...
2010. jún. 1. 12:05
30/40 anonim válasza:
Hát most kb 2 Millio Van Belölek Magyarországon .
De ebböl kb csak MAX 2.000 a Normális a többi Semmirekellö.
És a rosszak csak szaporodnak.És bántanak Mindket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!