Senki nem tudja honnan jöttek?Hányan vannak,és mit akarnak?:D
2009. okt. 17. 00:28
12/40 anonim válasza:
Egy két embernek azért bemutatnám Borsodot és környékét... meg Szabolcsot, egyeseknek lövésük sincs, mi folyik itt a keleti régióba. De én azt nem értem ha mindenkinek hányingere van ettől, akkor mi a fenéért nem történik már valami???
2009. okt. 17. 00:37
13/40 anonim válasza:
Pontos adat: 10%. Hajrájobbik!
2009. okt. 17. 01:03
14/40 anonim válasza:
Nálunk elég sok a cigány,de nincsenek többen,mint 5 százalék.Vannak olyan vidékek,ahol valóban több,de országosan sem lehet 8 százaléknál több.Csak a Jobbik felnagyítja a számulat.
2009. okt. 17. 06:45
15/40 anonim válasza:
Én szabolcsi vagyok, sokat járok falura is, de belém még nem kötöttek cigányok, fura módon nekem semmi bajom velük.
2009. okt. 17. 10:39
16/40 anonim válasza:
túl sok...
2009. okt. 17. 12:10
17/40 anonim válasza:
kb. 8-9%-ra tippelek, ami durván 850 ezer ember, de ehhez még hozzájön kb. 5%-nyi félcigány illetve cigányokkal keveredett lecsúszott magyar. Tehát cigány vagy félcigány lehet kb. a népesség 13-14%-a. De ez csak becslés. Szomorú látni hogy szaporodnak mint az egerek. És hozzátenném ennek a több mint 1 millió cigánynak 60-70%-a gyerek. Ami azt jelenti hogy egy generáció alatt megkétszereződhet a számuk!
Ha nem lesz radikális változás ennek az országnak VÉGE.
2009. okt. 17. 16:36
18/40 anonim válasza:
"én eddig akármerre jártam, mindenhol azt láttam, és látom most is, hogy az egyharmad cigány."
Nincs egyharmad cigány, csak nem gondoltad végig mit látsz. Ha az utcán tartózkodók harmada cigány, az csak azt jelenti, hogy a nem cigányok nagy részét nem látod, mert a munkahelyükön dolgoznak, a cigányok nagy részét látod, mert nem dolgoznak.
2009. okt. 19. 11:01
19/40 anonim válasza:
A 16.36-os véleményén vagyok. Kb. 800 ezren lehetnek. Hiába lesz népszámlálás nemsokára, az eredmény az lesz, hogy ötvenezren vannak. /legutóbb ennyien vallották magukat cigány származásunak/.
2009. okt. 20. 19:34
20/40 anonim válasza:
2 éve volt az első év, amikor első osztályban több volt a cigány, mint a nem cigány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!