Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki végzett agykontroll-tanfoly...

Ki végzett agykontroll-tanfolyamot? Van kedvetek "beszélgetni", tapasztalatot cserélni?

Figyelt kérdés
Még a 90-es években végeztem el a tanfolyamot és ahogy lenni szokott, eleinte nagy lelkesedéssel gyakoroltam, aztán abbamaradt. Mostanában elkezdtem újra "alfázni", de sok volt a kihagyás és olyan mintha elölről kellene kezdeni az egészet. (Hiszen így is van.)
2009. okt. 15. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Jajj ne már! Körülbelül 1 hónapja is volt egy agykontrollos kérdés, és ez a nyomor*k szekta mániás már ott is osztotta az észt. Hagyjál már mindeket normális embereket, és menjál a szektáddal a p*csába te nyomor*k. Az AGYKONTROLL JÓ ÉS NEM SZEKTA TE FOGYATÉK*S!
2009. okt. 15. 18:14
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Kultúrált választ olvashattunk.
2009. okt. 15. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Egy kérdésem van hozzátok. Mi az agykontroll lényege?

Most nem a wikipédiás kiollózást kérem. Lehetőleg legyen tudományosan bizonyított alapja.

2009. okt. 15. 19:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt hittem, egyértelmű a kérdésem, de sajnos egyetlen olyan választ sem kaptam, amiből az derült volna ki, hogy az írójának sikerült a kérdést megértenie. Na mindegy, csócsáljátok tovább, én keresek egy olyan oldalt, ahol értelmes embereket találok.
2009. okt. 15. 19:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha szerintetek hülyeség, rendben van, de akkor ne írkáljatok ide ilyen uninteligens válaszokat. Nem értem, miért nem lehet tiszetletben tartani azt, ha valakinek más nézetei vannak. Ez akkora primitívség.
2009. okt. 16. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!