Ki végzett agykontroll-tanfolyamot? Van kedvetek "beszélgetni", tapasztalatot cserélni?
Én is a kilencvenes években végeztem.
Szerintem egy nagy marhaság! Ha jó történik, akkor rá fogjuk az arra, hogy az AK-nak köszönhető, pedig nem.
Az Esettanulmányok, hu oldalán sok megszállott AK-van, és minden jót lépessek az AK-nak tulajdonítani. Ehhez képet a nagy részének nincsen munkálja, vagy nincsen párja, meg vannak keseredve, és vannak közöttük bőven. egészségügyi problémákkal küzdők.
Ha az AK működne, akkor ezek mind vidám, boldog emberek lennének, mert hisz azt „programozták” maguknak. Ehhez képest…………………………………………….
Szerintem pont az a baj, hogy mindenki a másiktól várja a segítséget (lásd az általad említett esettanulmány). A tanfolyamon pedig - nem tudom, mostanában hogy van - az esettanulmány a "megérzés" fejlesztésére, pontosítására szolgált.
Az agykontroll nem csodaszer, de ha valaki egyáltalán nem vagy csak néha-néha, ha éppen baj van, akkor használja, nem is lesz olyan hatékony, mintha valaki "edzésben" van.
De azért köszönöm a válaszod!
16:47-es! Lehet, hogy nem vagyok túl okos, de nem nagyon értem, mit akartál ezzel "mondani".
Ja, egyébként nem kritizálást kértem, olyanok válaszát várom, aki képes értelmezni a kérdést és ennek megfelelő választ adni.
Drágáim, húzzatok már a büdös francba, nem a ti alpári, ostoba megjegyzéseitekre vagyok kíváncsi! Nem nektek szólt a kérdés - bár látom, nem sikerült felfogni.
Ha helyesírással foglalkozó könyvekre vagy kíváncsi, iratkozz be az általános iskolába, ott tanítják az alapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!