Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha lepratelep...

Mit lehet tenni ha lepratelep a wc?

Figyelt kérdés
Fegyelmim lesz az igazolatlan hiányzások miatt, mert minden nap ellépek haza wc-zni, mert suliban olyanok a körülmények, hogy nem lehet, mert körbepisálják a wc-t meg ha hallják hogy van valaki a fülképen azt szivatják, verik az ajtót, bedobálnak minden szemetet meg beköpnek meg zavar a cigifüst is mert én nem dohányzom. de sokat eszek és gyors az anyagcserém szóval nem tudok mit csinálni. Papírt nem is tesznek ki mert mindig kivágják az ablakon, meg felgyújtják, vagy rápisálnak arra is. És azt is viszek otthonról és amiatt is mindig engem szivatnak, meg kilopják órán, és szarosnak hív mindenki. :(És hiába mondom az ofőnek, szerintem próbálja meg ő is ott végezni a dolgát minden nap.
2009. okt. 14. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a tanári WC-be, fosd le, aztán húzz el, hagy élvezkedjenek ők is! Aztán szard tele az iskola parkját!
2009. okt. 16. 09:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg menj át másik iskolába! Magániskola?

Elég borzalmas lehet! :(

2009. okt. 16. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
melyik suliba jársz?
2009. dec. 15. 18:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnálatos dolog hogy ilyenek a közintézmények mellékhelységei. Nálunk a suliba annyira tiszta a WC hogy arról akár enni is lehetne. Ilyen téren mi szerencsések vagyunk.:)
2010. ápr. 10. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Én, ha a helyedben lennék lazán a tanári budiba mennék, de hát ez én vagyok :D
2012. jan. 2. 05:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Uh, bocs, most látom milyen régen írtad ki :D Megint hozom a formám...
2012. jan. 2. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!