Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha lepratelep...

Mit lehet tenni ha lepratelep a wc?

Figyelt kérdés
Fegyelmim lesz az igazolatlan hiányzások miatt, mert minden nap ellépek haza wc-zni, mert suliban olyanok a körülmények, hogy nem lehet, mert körbepisálják a wc-t meg ha hallják hogy van valaki a fülképen azt szivatják, verik az ajtót, bedobálnak minden szemetet meg beköpnek meg zavar a cigifüst is mert én nem dohányzom. de sokat eszek és gyors az anyagcserém szóval nem tudok mit csinálni. Papírt nem is tesznek ki mert mindig kivágják az ablakon, meg felgyújtják, vagy rápisálnak arra is. És azt is viszek otthonról és amiatt is mindig engem szivatnak, meg kilopják órán, és szarosnak hív mindenki. :(És hiába mondom az ofőnek, szerintem próbálja meg ő is ott végezni a dolgát minden nap.
2009. okt. 14. 23:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért, hányszor kakilsz naponta?
2009. okt. 14. 23:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nálunk a közintézményekben balkáni állapotok vannak, de sztem simán hivatkozz erre, ugyan miért ne ?
2009. okt. 14. 23:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobban jársz, mint nálunk, ha valakit észre vesznek hogy éppen veri magának, márpedig ez napi rendszerességű, akkro szeretik megsziatmni, aztán kirángatják ... az meg ég a kis majom :)
2009. okt. 14. 23:30
 4/16 A kérdező kommentje:
első kérdezőnek: 2x néha 3x egy nap, seuliban általában mindig rám jön
2009. okt. 14. 23:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
hát ha már sza rosnak hívnak akkor így tudni fogják miről van szó, de esetleg órán kikérezkedsz, olyankor nincsenek a budin, és nem ülsz rá az ülőkére, zsepit meg viszel és célnak megfelel.
2009. okt. 14. 23:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek, ez szörnyű lehet... 8-o

Lehet, már a stressztől is kell ilyen sokszor W.C.-re menned!

Próbálj valamilyen más megoldást találni :

- az iskolában máshol keress egy nyugis, normális W.C.-t (másik emeleten, tornaterem mellett, stb.), és ezután oda járj...

- kérezkedj ki órán, akkor tuti senki nincs a W.C.-n (persze, akkor is mocskos lesz)...

- az iskolához közel nincs egy étterem, bevásárlóközpont, hivatal, stb., ahol lenne egy közeli kulturált W.C.?...

- beszéld meg négyszemközt az osztályfőnököddel a problémádat, miért vagy kénytelen kilógni a suliból (szerintem segíteni fog, talán megengedi, hogy ezután a tanári W.C.-t használd!)...

- szólj a szüleidnek, hogy számodra ez az állapot kibírhatatlan!!!... Biztos, hogy ők is segíteni fognak, legalább annyiban, hogy az osztályfőnöknél támogatnak majd és közösen egy jó megoldást tudtok majd kitalálni...

Lehet, az osztályfőnöknek fogalma sincs róla, milyen a mellékhelyiség állapota!...

Nem ártana néhányszor kihívni az ANTSZ-t, jól megbüntetnék az iskola vezetőségét, amiért mocsoktenger van a W.C.-ben!!!... :-[

2009. okt. 15. 00:00
 7/16 A kérdező kommentje:
tényleg elég ha csak zsepit viszek, kösz :) óra közben nem akarok kikéreckedni, mert fix hogy kiaszal rögtön mindenki. A közelben van egy konditerem, de oda nem mertem még bemenni mert jó nagydarab jószágok vannak.
2009. okt. 15. 00:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Az ilyen "jó nagydarab jószágoknak" vajból van a szívük, beszéld meg velük, hogy szorult helyzetben vagy az iskolai W.C. meg egy lepratelep...

(Lehet, nem ártana velük össze haverkodni, hátha az osztályodban a sok kretén beijedne a haverjaidtól.)

2009. okt. 15. 01:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Hú, hát nem irigyellek, én sosem kakiltam az iskolai wc-ben, pisilni is csak nehezen pisiltem. Miért nem kelsz fel hamarabb jól bezabálsz és suliba menet előtt intézed el a dolgod? Mert amikor szünet van és tele van a wc, tényleg nem a legkellemesebb
2009. okt. 15. 14:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt az egyetlen járható út az ÁNTSZ. Egy iskolán belül WC és WC közt nincs sok különbség, ezt tapasztaltam középsuliban. Kis túlzással mindegyik össze-vissza van fosva, az egyikben verik, a másikban tépnek, a harmadikat körbefosták; tehát sajnos az sem megoldás, hogy egy emelettel fentebb próbálkozol. Én mindig jobban szerettem a közeli ártéren elvégezni a dolgom az ilyen "balkáni" állapotok miatt. Valószínűleg azóta ezért jön rám mindig az erdőben, mert az erdi séta önnmagában már egy erős hívóinger.:D Olyan világ van, ahol már az árnyékszéken sem lehet rendesen "meditálni", és megszabadulni a felesleges "feszültségektől"!:S
2009. okt. 15. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!