A hunoknak van köze a magyarokhoz? Többi lent.
"DE Budáról (más néven Bleda), aki szintén hun volt -Attila bátyja- egyik nép sem nevezett el helységet vagy embert."
Van olyan városunk hogy Budapest, és van olyan férfi név is hogy Buda. A kérdést pedig egyébként nem értem, nem derül ki számomra hogy mit szeretnél megtudni.
Szélsőséges példa az Aradi 13, ők talán VÉRmagyarok voltak, mégis értünk harcoltak.
Nem a származás teszi az embert magyarrá, hanem ami bent van.
De rátérve Attilára felesleges boncolgatni, hiszen akár csak Dzsingisz Kán-nál az ő törzsébe is több mai nemzet ősei tartoztak...köztük mi is.
Hopsz, a link lemaradt:
1-nek:
"A hunoknak van köze a magyarokhoz?"
Tulajdonképp ez a kérdésem lényege. Alatta csak a gondolatmenetemet írtam le.
Azt nem tudtam, hogy a bledás dolog csak egy elmélet.
A Hun és a Magyar ugyanaz a nép.
"Hunni sive hungari" Hunok azaz a Magyarok.
De nem csak mi Magyarok vagyunk Hunok.
Léteznek és léteztek olyan népek akik szintén hunok voltak, de nem voltak Magyarok.
A hunoknak annyi kőzük van hozzánk, mint az Androméda-galaxisnak a moák kipusztulásához. Azaz 98%-ban semmi. A hunok ősei a hsziunguk(ázsiai hunok), akiknek a befolyási területét itt láthatjátok: [link]
A magyarok, és a hsziunguk tartózkodási helye kőzt 6000km a távolság, nem egy időben vándoroltak nyugatra.
Ha nekem nem hisztek, akkor kérdezzétek a kinaiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!