Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A hunoknak van köze a magyarok...

A hunoknak van köze a magyarokhoz? Többi lent.

Figyelt kérdés
Igen, tudom ezerszer feltették ezt a kérdést és ezerszer megcáfolták, hogy Attila sem magyar, mert a török nyelvben is van Attila név (amit 100 év alatt könnyen átvehettek tőlünk SZVSZ :D). DE Budáról (más néven Bleda), aki szintén hun volt -Attila bátyja- egyik nép sem nevezett el helységet vagy embert. Kivéve amerikát, de ők nem valószínű, hogy hunok. Javítsatok ki ha tévedek.

2013. jún. 26. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

"DE Budáról (más néven Bleda), aki szintén hun volt -Attila bátyja- egyik nép sem nevezett el helységet vagy embert."

Van olyan városunk hogy Budapest, és van olyan férfi név is hogy Buda. A kérdést pedig egyébként nem értem, nem derül ki számomra hogy mit szeretnél megtudni.

2013. jún. 26. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Szélsőséges példa az Aradi 13, ők talán VÉRmagyarok voltak, mégis értünk harcoltak.

Nem a származás teszi az embert magyarrá, hanem ami bent van.

De rátérve Attilára felesleges boncolgatni, hiszen akár csak Dzsingisz Kán-nál az ő törzsébe is több mai nemzet ősei tartoztak...köztük mi is.

2013. jún. 26. 22:25
 3/9 hollófernyiges ***** válasza:
34%
Az csak egy az elméletek közül, hogy Buda Bledáról kapta volna a nevét. Amúgy az összes nagy folyóinkat ugyanígy hívták a rómaiak is (Tisia, Dravus, Savus), mégsem vagyunk rómaiak.
2013. jún. 27. 07:57
 4/9 hollófernyiges ***** válasza:
39%

Hopsz, a link lemaradt:

[link]

2013. jún. 27. 07:58
 5/9 anonim ***** válasza:
12%
Nincs köze.
2013. jún. 27. 08:53
 6/9 A kérdező kommentje:

1-nek:

"A hunoknak van köze a magyarokhoz?"

Tulajdonképp ez a kérdésem lényege. Alatta csak a gondolatmenetemet írtam le.

Azt nem tudtam, hogy a bledás dolog csak egy elmélet.

2013. jún. 28. 01:08
 7/9 ettro ***** válasza:
52%

A Hun és a Magyar ugyanaz a nép.

"Hunni sive hungari" Hunok azaz a Magyarok.

De nem csak mi Magyarok vagyunk Hunok.

Léteznek és léteztek olyan népek akik szintén hunok voltak, de nem voltak Magyarok.

2013. aug. 3. 01:42
 8/9 Ay carramba! ***** válasza:
13%

A hunoknak annyi kőzük van hozzánk, mint az Androméda-galaxisnak a moák kipusztulásához. Azaz 98%-ban semmi. A hunok ősei a hsziunguk(ázsiai hunok), akiknek a befolyási területét itt láthatjátok: [link]

A magyarok, és a hsziunguk tartózkodási helye kőzt 6000km a távolság, nem egy időben vándoroltak nyugatra.

Ha nekem nem hisztek, akkor kérdezzétek a kinaiakat.

2016. aug. 13. 15:29
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ma már van dns vizsgálat egy átlagos ember kb 10 nagy nemzet vérét hordoza igy tényleg tiszta ver nem létezik nem véletlen a magyar egy olyan nép csoport ami talan le vált a hunoktol de még Bem voltak magyarok csak kesobb mikor mar keveredtek több nemzettel pl arab török osztrák nemet román Horváth stb a legtöbb nép csoport keletről jött be Európába
2017. nov. 4. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!