Mi a véleményetek az amerikai értelmi színvonalról?
Röviden. Szerintem nagyon buták! A többségük legalábbis. :D Ez az igazság...
Láttam múltkor egy videót, egy amcsi híresség egy vetélkedőn olyan kérdést kapott ha jól emlékszem, h melyik ország fővárosa Budapest? Erre azt mondta,h "nincs is olyan ország, h Magyarország. Ez csak vicc. Vagy igen?"
És azt gondolta, h Budapest Törökország fővárosa. Ezek után mennyire vannak tisztában Európával? Azt tudom, h a föcivel nem nagyon.
Jaaaaaj, megtaláltam a vidit. :D
És bocs, azt hitte h Euróba az egy ország:
Valóban rossz az eü. helyzete, mert van, hogy hiába van biztosításod, nem akarnak fizetni. Nekem erről nincs személyes tapasztalatom, mert többféle biztosításom is van. Ha van pénze az embernek, tud erről gondoskodni, de ha nincs, akkor tényleg bajban van. Fel van azért fújva ez a dolog, mert sokan azt hiszik, hogyha bajuk lesz, nem kaphatnak sürgősségi ellátást sem, pedig ez nem igaz. Az illegálisak is elmennek az orvoshoz, ha nagyon muszáj és az ő kezelésüket most is az adófizetők fizetik, mert ált. fizetés nélkül távoznak és nem lehet őket nyomon követni. Lehet, hogy rossz a rendszer, de szerintem máshol se jobb. Itt legalább nem 5 emberrel vagy egy kis, koszos kórteremben, ahol alapvető dolgok sincsenek, mint Magyarországon. Arról nem beszélve, hogy az eü-ben dolgozók nagyon normális hozzáállásúak, nem pokrócok, mint Mo-n és ők is meg vannak becsülve cserében. Egyik rokonommal épp most beszélgettem, a legnagyobb gondja az volt, hogy mikor bekerült a kórházba, nem egyedül volt a kórterembe, hanem 2 ágyasba tették. Szóval azért nem olyan rossz...nem mindenkinek...nagy az ország, persze, hogy lehet rossz tapasztalatot felhozni, de Mo-n is lehetne.
Utolsónak mondanám, hogy ez nem reprezentatív, mert Magyarországot sem Kiszel Tünde megnyilvánulásai alapján kell megítélni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!