Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az amerikai...

Mi a véleményetek az amerikai értelmi színvonalról?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 11:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Mi köze az 56-os amerikai politikának az amerikai értelmi színvonalhoz? Ha a magyar értelmi színvonalat nézzük, te sem nagyon kerekíted fölfelé az értékünket az biztos.
2009. okt. 13. 13:48
 12/35 anonim ***** válasza:
55%
Te sem, ha pár politikus értelmi színvonalából akarsz egy egész ország értelmi színvonalára következtetni...56-nak semmi köze nincs ehhez a témához. Ja, és ki mondta, hogy amerikai szemmel nézve 56-ban rossz döntést hoztak? Mert minden nép a saját érdekét nézi. Kár ezen vitatkozni.
2009. okt. 13. 13:50
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Szvsz ez a kerdes is csak lazitas, mint sok masik itt ezen az oldalon. Kerdezo, a sajat ertelmi szinvonaladat nem emeli, ha mas butabb, mint te (mar ha egyaltalan butabb).
2009. okt. 13. 13:58
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

in 56?

Ha ennyire lenézed az amcsikat, akkor illene nem angolul írnod, hanem magyarul

2009. okt. 13. 14:44
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgymeg az értelmi színvonalukról kérdezel, de a segítségüket elvárnád?
2009. okt. 13. 14:47
 16/35 anonim ***** válasza:
92%

Hogy lehet millio ember ertelmi szinvonalat egy kalap ala venni? Hol van kimutatva statisztikailag hogy milyen az ertelmi szinvonal? Linket kuldjel. Egyebkent miert nem a sajat ertelmi szinvonaladdal foglalkozol? Ez az orszag nekem sokkal tobbet adott mint Magyarorszag. Csak nem irigy vagy hogy Te ebbol nem reszesulsz? Jol mondtak, ez kisebbsegi komplexus. Ti akkor is epp ilyen halatlanok lennetek most ha 1956-ban az USA beavatkozott volna, akkor most epp azert utalnatok hogy minek ment oda. Te amig nem vagy itt nem tudsz semmit az itteni eletrol. Nincs jogod biralni amit nem tudsz.

Egy buszke amerikai allampolgar (a cseszegeteseteket fejezzetek be mert csak magatokat jaratjatok le azzal hogy mast okoltok a sajat problemaitokert, hibaitokert)

2009. okt. 13. 15:19
 17/35 anonim ***** válasza:
21%
Miért ír erre az oldalra ennyi jenki k*csög?? Nem vagyunk kíváncsiak a véleményetekre! Miért jöttök magyar oldalra egyáltalán?? Ti már el vagytok butulva. Nem látjátok a fától az erdőt.
2009. okt. 13. 15:24
 18/35 anonim ***** válasza:
93%
15:24-nek: mi normálisabb stílusban, tartalommal írtunk, mint te. Egyébként fáj az igazság, nemde? Nagyon rossz, ha nem hagyunk abban a tévhitben, amiben Magyarországon sokan élnek, mert akkor rájönnél, hogy nem Mo. a világ közepe?
2009. okt. 13. 15:27
 19/35 anonim ***** válasza:
91%

Off:Kedves amerikai állampolgár, kérdezhetek valamit?

Miért lázadoznak annyian Obama egészségügyi reformja ellen?Nagyon nagyjából tudom milyen az egészségügy, és tényleg ráférne egy reform, mármint nem lenne rossz ötlet, ha lennének állami kórházak...szerintem.Ezt én így látom innen, és próbálom megérteni miért tüntetnek, de nem tudom.Elmondanád?

Tudom marhára nem tartozik ide, de olyan lerágott, értelmetlen vita ez a "összes amerikai buta,mi vagyunk az okosak, magyarok" hogy az csak na....

2009. okt. 13. 15:33
 20/35 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem írhatna magyar oldalra amerikai? Te nem szoktál idegen nyelvű oldalakat böngészni, vagy írni oda? Gondolom youtubeot használod és kommentelsz is. Nagy hazafi. Csököttek vagytok. Még mielőtt le hülyeamerikaiznál, elmondom, hogy nem vagyok az, sőt magyarhonban élek.
2009. okt. 13. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!