Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az amerikai...

Mi a véleményetek az amerikai értelmi színvonalról?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 11:33
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem lehet általánosítani!Sokan vannak, akik nagyon buták, de azok is sokan, akik értelmesek!Szerintem azért is gondolják sokszor az európaiak, hogy buták az amerikaiak, mert alapvetően más a gondolkozásuk!Más gyökerei vannak Amerikának, min Európának!
2009. okt. 13. 11:47
 2/35 anonim ***** válasza:
14%
szerintem olyan nincs
2009. okt. 13. 11:57
 3/35 A kérdező kommentje:
És szerintetek az átlag amerikai mennyire van tisztában velünk európaiakkal, Európával, a "kultúra bölcsőjével"?
2009. okt. 13. 11:57
 4/35 anonim ***** válasza:
83%
tetszenek nekik az épületek, de nem hinném, hogy európát tartják a kultúra bölcsőjének!Nem is tanítják az európai kultúrát olyan részletesen!Meg általában az egyetemek sem olyan nagyon magas színvonalúak!Legalábbis az egyik ismerősöm egyetemi matek példája olyan volt, mint amit nálunk 1.-2. gimibe tanítanak!Persze vannak jó egyetemek is...(első voltam)
2009. okt. 13. 12:06
 5/35 anonim ***** válasza:
53%
Egy egyetemi tanárom kint volt vmi családnál, gondolhatjátok, nem vmi harlemi feketenegyedből való hajléktalanéknál. És azok még azt sem tudták, melyik országok határosak az USA-val...
2009. okt. 13. 12:09
 6/35 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy magukat tartják szerintem mindenben az alfának és omegának...Bár még meglehetősen "fiatalok".
2009. okt. 13. 12:14
 7/35 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj kérdező, de nem értem, mi a szándékod ezzel a kérdéssel. Nem mások ledegradálásával kellene a saját népedet vagy Európát fényezni. Más az USA sok szempontból, de gondolj bele abba is, hogy egy kontinensnyi ország, ami megáll a saját lábán és nem Magyarországgal bonyolítja legfontosabb tranzakcióit illetve nem Európában van katonai érdekeltsége már, az nem fog minden pici országról tudni, ami őt nem befolyásolja. Magyarországra hatással van az USA, így persze, hogy tudni kell róla. Ez fordítva nem igaz. Te nem tudom, hogy mi alapján méred fel az amerikai értelmi színvonalat, de előtte mérd fel a magyart, hogy össze tud vetni a kettőt. Lehet, hogy meglepő eredményt kapnál. Még mindig csak annyit tudok mondani: söprögessen mindenki a saját portáján és ne általánosítsunk több, mint 300 millió emberről. Voltál már az USA-ban? Meddig? Hány emberrel volt negatív tapasztalatod?
2009. okt. 13. 12:21
 8/35 A kérdező kommentje:
Bocsika, de te milyen népből való vagy? És hol volt Amerika,amikor a demokrácia nagy eszméjét kelletett volna megvédeni in 56...Bocsika
2009. okt. 13. 12:48
 9/35 anonim ***** válasza:
92%
Jaj, mindig ezzel jönnek egyesek...nem tudtok belenyugodni ennyi év után? Ez kisebbségi komplexus és egyébként is, ennek mi köze van az értelmi szinthez? Ez téma váltás a részedről.
2009. okt. 13. 13:09
 10/35 anonim ***** válasza:
88%
Arra nem válaszoltál, hogy meddig éltél az USA-ban és volt-e személyesen negatív tapasztalatod? Csak az volt? Vagy ha nincs semmilyen, akkor miért írsz olyanról, amit nem tudsz? Enyhén szólva demagóg a kérdés zéró bizonyítással.
2009. okt. 13. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!