Hogyan tudnám rávenni a néma szomszédom hogy ne visitson a nap 24orájából 25öt?
Totál elegem van belöle..nem tud beszélni rendesen amolyan néma..de hangja van..legszivesebben elvágnám a torkát..már elnézést a kifejezésért!A babám 9hetes...és mindig felsir mikor meghallja a szomszéd kiabálását.nem tud aludni a picim töle
már annyiszor szoltam nekik...
Hozzá tenném (romák).nem lehet pihenni aludni tvt nézni beszélgetni gyakorlatilag semmit mert folyamtosan kiabál.sápitozik jajjgat!segitsetek!
Én elköltöztem amikor hasonló problémám volt...hála Istennek bejött a lépés.
Nem fog megváltozni az állapot sajnos szerintem.
Lehet még hangszigetelést csinálni, ha van rá elég hely. Habszivacs nem jó, szakmailag érdemes utána érdeklődni a megoldásnak.
Fel kell jelenteni, és birtokvédelmet kérni.
Ez ugyanis birtokháborítás.
Hogy vagytok most? Sikerült elköltöznetek? Még mindig visít? Biztos, hogy egy néma visít, és nem egy kisbaba?
Ha nem javult a helyzet, akkor meg kell kérdezni az illetőt, és el kell neki mondani, hogy nagyon zavar. Így kérdezd: Fáj valamid? Mid? Bántanak? Figyeld meg, hogy mit válaszol. A választól függően lehet hívni a Családsegítőt, az orvost, vagy ha úgy látod, hogy nem hallja, amit mondasz, akkor a SINOSZT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!