A drogériában használhatom az ollót, hogy kivágjam a címkét az új ruhámról, de nem akarom megvenni az ollót?
Figyelt kérdés
Most költöztem új lakásba. Vettem egy felsőt a Promod-ban, itthon próbálgatom, lám ott a belsejében egy iszonyat hosszú címke. Ollóm nincs itthon :((( Bemehetek a Rossmann-ba és kivághatom egy ollóval de úgy hogy nem köteleznek az olló megvásárlására? Szóljak a biztonsági őrnek és tegyem fel neki ezt a kérdést vagy csináljam dugiba, de hogy??? Túl sokan vannak.2013. jún. 21. 22:37
11/21 anonim válasza:
Így akarjon az ember segíteni egy agyhalottnak, aki még reagálni sem képes...
12/21 anonim válasza:
Kérdező, éppenséggel nagyon jó minőségű és karbantartott késeink vannak itthon, sosem jártam úgy, ahogy leírod.
13/21 anonim válasza:
Először teljesen normálisan ajánlottam segítséget, amire nem reagáltál. De ha te ennyire szarrágó vagy, akkor bérelj egyet 100 forintért.
14/21 anonim válasza:
Ha mindenképpen a rossmannba akarsz menni címkét vágni, különben, tedd, szíved joga. Mi próbáltunk neked egyszerűbb megoldásokat találni, egyik sem jó neked. De előbb kérdezd meg az őrt vagy az eladót.
15/21 anonim válasza:
Kár, hogy apád költségvetésébe nem volt bekalkulálva az óvszer...
16/21 anonim válasza:
Nem volt belekalkulálva a költségvetésbe :DD Beszarok. A Promodos ruha bezzeg bele volt, mi? Mert 500 forintért nem lehet ám ollót venni, ugyan... földhöz ne csapjon.
17/21 anonim válasza:
Ismered azt a kifejezést, hogy fillérb*szó?
19/21 A kérdező kommentje:
:D köszönöm a válaszokat. Igen, kár hogy nem volt nála óvszer. Így van,így van.
2013. jún. 22. 10:47
20/21 anonim válasza:
200 forintért vettem az ollómat. Azért az csak belefér a költségvetésbe és még hülyének sem fognak nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!