Érettségire tudni kell a himnuszt, vagy szózatot?
Figyelt kérdés
Egyszer azt mondta valamelyik tanár anno 9.-ben, hogy aki nem tudja a Himnuszt vagy Szózatot annak bukás rögtön. Szóval tudni kell?2013. jún. 18. 22:02
21/31 anonim válasza:
Semmi rangja nincs már az érettséginek - az ilyenek miatt.
22/31 anonim válasza:
Kedves kérdező, te csak hiszed, hogy magával az élettel foglalkozol. Ha tényleg ezt tennéd, elég hamar rájönnél, mennyire nem mellékes, hanem meghatározó. Csak nem olyan nyilvánvalóan, mint ahogy a víz folyik. Viszont sokkal hatásosabban. Amikor ezt felismerted, kezdheted érezni, hogy jutni fogsz valamire.
23/31 A kérdező kommentje:
mégis mire jutnék azzal, ha tudom fejből a himnuszt?...ha hallom, felismerem. De azért bunkónak, és idiótának nevezni engem, mert nem tudok valamit, amit te igen...akkor bunkózzalak le téged is, mert nem tudod ki az a Walter Röhl? Vagy hogy a 911 GT3 mit takar, vagy az Audi Quattro történetét? Ahogy láttad, engem ezek érdekelnek igazán, és nálam ez az alap! Csak ez sokkal szűkebb réteget érint, mint ez a felfújt dolog, és akkor most én joggal bunkóználak és idiótáználak le, mert ezt nem tudod...és akkor itt jön az, hogy EZT MINEK?! na látod, én is így vagyok a tiéddel. Sőt, ezzel még tényleg viheted valamire :)
2013. jún. 20. 09:58
25/31 anonim válasza:
Egy nemzet kultúráját "felfújt dolog"-nak nevezni: maga a két lábon járó primitívség.
26/31 A kérdező kommentje:
nem vagyok buta :< (úgy néz ki sikerült az érettségi haha :D ) Köszi mindenkinek a támogatást ^^
2013. jún. 20. 22:50
27/31 anonim válasza:
"úgy néz ki sikerült az érettségi haha :D"
Ettől még nem leszel értelmiségi.
29/31 anonim válasza:
Ettől még ostoba maradsz ^^ Mellesleg az érettséginél még nem is lehet kérdés, hogy sikerül-e, már bocs. Akinek rizikós és épphogy átmegy, az buta.
30/31 A kérdező kommentje:
nem rizikós, de hát nem mondtak eredményt, és én SOHA nem kiabálok el semmit, még ha biztos is vagyok a dolgomban ^^ Am jó szerencsét alakítottam magamnak, irodalomból Radnótit, nyelvtanból a szónoki beszédet. Ezekről sok mindent lehet írni, még akkor is ha nem tanultál rá semmit :-D
2013. jún. 21. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!