Érettségire tudni kell a himnuszt, vagy szózatot?
Figyelt kérdés
Egyszer azt mondta valamelyik tanár anno 9.-ben, hogy aki nem tudja a Himnuszt vagy Szózatot annak bukás rögtön. Szóval tudni kell?2013. jún. 18. 22:02
2/31 anonim válasza:
Én 3 éve a Himnuszból feleltem érettségin, adtak könyvet, szóval no para.
Meg ezek alapművek, vagy 3x meg kellett tanulni a 12 év alatt, így biztosan tudod őket. :)
3/31 A kérdező kommentje:
hát... pont hogy nem tudom. Verset se tudok...és van még 1 napom valamit tanulni :D
2013. jún. 18. 22:07
4/31 anonim válasza:
Ha a tételeid között ott vannak, akkor tanuld meg a tételeket, és menni fog.
Annak a szövegét pedig amit húzol, megkapod. :D
Sok sikert!
5/31 anonim válasza:
Már az első 2-3 osztályban illene tudni! Szégyen, ha érettségi előtt sem tudod. Megérdemelnéd, hogy a tanár ezért megbuktasson.
6/31 anonim válasza:
Hááát én hallottam olyan tanárt aki felmondatta a szóbelin... Semmi akadálya, hogy megkérdezze, mivel tudnod kell. Persze ha szerencséd van, csak elemezned kell.
7/31 A kérdező kommentje:
Petőfinél csak ennyi van: " Petőfi Sándor költői szerep átalakulása"
2013. jún. 18. 22:32
8/31 anonim válasza:
Petőfinek mi köze a Himnuszhoz?
9/31 A kérdező kommentje:
:<
2013. jún. 18. 22:38
10/31 A kérdező kommentje:
összekevertem, és véletlen elküldtem kommentbe...bocsesz de úgy izgulok hogy jaj :D Kölcsey írta tudom na :D Mondjuk külön Kölcsey tétel nincs
2013. jún. 18. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!