Ti elítélitek minden esetben azokat az embereket akik voltak már börtönben?
Igaz,hogy a krimi az film,de a valóságban is lehetnek olyan szituk,mikor valaki önszántából kívül belekerül valami bűncselekménybe.Pl.Egyik ismerőse elhívja valahova,de nem is tudja hova mennek csak a tett helyszínén szembesül,hogy belekeveredett valamibe vagy erőszakkal belerángatják valamibe(aki belekeveredik,meg manipulálható)Számos szitu van ahol nem lehet igazságot tenni.
Kicsit én is félek az ilyen helyzetektől,mert alapjáraton nehezen mondok nemet..
Az egy gázolás volt, a második frontális ütközés.
Az egyik véletlen is megtörténhet -bár ez max műszaki hiba esetén- a másik nem szándékos, de felelőtlen. És aki felelőtlen, azt elítélem.
A kamionsofört egyébként elítélték. Jelenleg is ül.
Nekem egy jó barátom halt meg úgy, hogy elütötték; a nő a telefonját babrálta vezetés közben, nem az útra figyelt.
Soha, de soha nem fogok neki megbocsátani. Ráadásul csupán pénzbírságot kapott a hölgyike, remélem egész életében kísérteni fogja a bűntudat.
Szerintem felesleges kétfelé szedni a dolgot. A gázolásért valaki mindenképpen felelős, olyan nincs, hogy senki. Ha a gyalogos minden szabályt betart, és ennek ellenére elütik, a sofőr kell, hogy hibás legyen. Műszaki hiba sem mentség, mert időben el kell vinni a szerelőhöz a kocsit, ha valami nem működik benne rendesen.
Személy szerint amúgy az efféle gázolókat sem tudom alattomos gyilkosnak tekinteni (mert az esetek jó részében életük végéig marja őket a lelkiismeret), bár nyilván én sem bocsátanék meg, ha nekem gázolnák el valakimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!