Görögországban mennyi egy átlagfizetés?
Figyelt kérdés
Főleg inkább az ilyen pincérnő / welcome drink osztogató érdekelne.2009. okt. 10. 22:16
1/10 anonim válasza:
Írd meg pontosan hol gondolod és utána nézek, mert például Korfun egész más, mint mondjuk a Peloponészosz közepén egy kis faluban.
2/10 A kérdező kommentje:
Nafplion (Peloponészoszi fsz-en, Athéntól nemmessze)
köszi:):)
2009. okt. 10. 22:36
3/10 anonim válasza:
az jó hely!!
:D
És mit akarsz ott dolgozni?
5/10 anonim válasza:
AZT TUDOM, HOGY A GÖRÖG MINIMÁLBÉR 700 EURÓ/HÓ
6/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem én, hanem egy ismerősöm. Egy White Angel nevű szórakozóhelyen dolgozna, welcome drinkeket kínálna napi 60-100 €-ért. állítólag egy ismerőse már kinn van 3 hete... De a helyről semmi nincs interneten, és a busz innen egyedül őt veszi fel. Állítólag küldtek neki képeket a helyről de "véletlenül kitörölte" :S Kicsit gyanus:S Nem tud valaki erről a helyről valamit?
2009. okt. 10. 23:01
7/10 anonim válasza:
Első vagyok megint.
Az az ár tutira átverés.
Egy pincérnő bérezése olyan 20-50 euró között van per nap, és egy italkínáló még ennyit sem keres. Ezen felül ezek az athéni árak, arrafelé ebből még le kell vonni egy kicsit.
9/10 anonim válasza:
A magyar fizetések 1,5-2-szeresével számolhatsz, valamivel magasabb árak mellett. Görögország fejlettebb ország, de nem sokkal.
10/10 anonim válasza:
Most kb ugyanannyit lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!