Mi szerettél volna lenni kiskorodba?
Figyelt kérdés
És miért nem lettél az?#milettélvóna?
2013. jún. 15. 12:43
1/9 anonim válasza:
Csillagász. Aztán elsőben rájöttem, hogy nem tudok számolni.
2/9 anonim válasza:
kommandós. Későn kezdtem el gyúrni + a szemem se a legjobb már.
3/9 anonim válasza:
Én minden áron fodrász akartam lenni.. Mára már más, nagyobb terveim vannak! Építészmérnök szeretnék lenni. 14 L.
4/9 anonim válasza:
hát én már voltam minden :D fodrász, orvos, masszor, bankigazgató, biológus, ugyvéd :D mostanra miután sokat cikiznek,h nem vagyok jó tesibol :D elhatároztam, hogy megmutatom nekik és rendor leszek :D 15/ L
5/9 anonim válasza:
Egyiptológus, rájöttem h nem szeretem a meleget
6/9 anonim válasza:
Bolti eladó:D Most már azért remélem, nem az leszek.
7/9 anonim válasza:
Titkos ügynök. És azért mert gyenge a fizikumom meg nálunk nincs CIA. De szerintem még a TEK-hez se vennének fel, nem vok egy magas izmos pali.
8/9 anonim válasza:
Először fodrász, aztán 6 éves koromtól író vagy költő. Költő már nem szeretnék lenni, mert rájöttem hogy béna vagyok versekben, de az írói ambícióimat még nem adtam fel :)
9/9 anonim válasza:
Balerina.
Botlábam van, rossz az egyensúlyom, hízásra hajlamos vagyok, anyukám nem akarta, hogy az legyek. Annyira nem bánom, bár irigykedve nézem a táncosokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!