Szerettél volna abban a korszakban élni amikor ez zene élte a virágkorát?
még most is virágkorát éli, csak jó helyen kell keresni. New Orleansban, de ha közelebb akarsz keresni ilyen helyet, akkor lengyelországban is nagyon kedvelt stílus a zenészek körében. A média negatív hatásának hála mára magyarországon gyakorlatilag ismeretlen fogalom lett a jazz zene, csak a danubiuson lehetett hallgatni éjszaka, de mára ez is megszűnt, pedig igen is szükség van rá. Amerikában külön jazz rádióadók vannak, nézz csak rá a netes rádiókra, de ez nem kell a magyarnak. a magyarnak megasztár, bódiguszti és irigy hónaljmirigy kell.
Végszónak pedig: Jazz-t a magyarnak, talán átvennénk a jazz-es szerkesztésmódot és belevinnénk az életünkbe, ami annyit tesz, hogy kötötten, precízen eljátszott muzsika, de improvizálási lehetőségekkel, ahol mindenki megmutathatja, hogy mire is képes önállóan. Ha egy ilyen országban élnénk, amilyen a jazz, szerintem sokkal élhetőbb lenne ez a hely.
Soha nem fogom megérteni, hogy az efféle zene hallgatását hogy lehet élvezni...
Ettől a csönd is sokkal élvezetesebb szerintem.:)
Talán belegázoltam a lelkedbe?
Nagyon sajnálom, de bizonyára túlságosan érzékeny lehetsz, ha ez így történt, ugyanis a kommentemben semmi olyan dolog nem volt, amin egy épelméjű személy megsértődhetne...
Én inkább azt tartom dühítőnek, hogy egy olyan alak hülyéz le másokat, aki az anyanyelvében rejlő lehetőségekkel sincs tisztában. Mással ugyanis nem tudom magyarázni a bugyuta fogalmazásod.
Azt pedig inkább hagyjuk, hogy hogyan bánsz a vesszőkkel...
nem, nem szeretnék. jó nekem a jelen zenei világa is, rengeteg színvonalas magyar zenészünk van.
mellesleg nekem zenében nagyon fontos a mondanivaló(szöveg) így még inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!