Német irodalomból kell egy szakdolgozatot írnom. Ma is élő írónő művét elemezném, amiben van szerelem, zsidóüldözés. Milyen szakdoga témát válasszak ehhez?
hát te is rámehetnél a nyelvészetre, az irodalom szak- rövidítés valójában egy esernyő terminus, akár német irodalmat is hallgathatok vagy franciát vagy angolt vagy magyart. És lehet hogy a német irodalom és nyelvészet szakosokra céloztam konkrétan. DE lényegtelen ne lovagoljun szavkon. Fent tarttom a véleményem, ha valaki végighallgat x évet német irodalomból, akkor azért túlzás hogy fogalma nincsen hogyan is álljon neki a diplomadolgozatának. És ennyi amit az elemzendő műről tud mondani, van bent szerelem meg zsidóüldözés.- az én kis irodalomszakomról a bevezetés az irodalomba kurzusnál úgy kivágták volna ezért, hogy nyekken.
De mint látom te se sokat tudtál segíteni. Úgyhogy veled sincs előrébb. Neked is csak a szád nagy. Mondj egy témát. Mert én tudnék, holott csak kis irodalom szakra járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!