Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Német irodalomból kell egy...

Német irodalomból kell egy szakdolgozatot írnom. Ma is élő írónő művét elemezném, amiben van szerelem, zsidóüldözés. Milyen szakdoga témát válasszak ehhez?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 14:11
1 2
 11/13 anonim válasza:
Kedves utolsó... örülök, hogy te irodalom szakra jársz. Igen és az a szak szerinted tele van fogalmatlanokkal. Köszönjük, hogy megosztottad velünk. Tehát a kérdező úgyvélem (veled ellentétben) germanisztika vagy régi képzésbeli német szakra járhat. Ez egy kicsit összetettebb, mint a te kis irodalom szakod. Tudom miről beszélek, mindkettőben van részem. Tehát mieltött lefikáznád a kérdezőt gondolkodj már el. Valóban nem könnyő német irodalomból szakdolgozat témát választani. Tudod elég sokrétű a dolog... nagyon nehéz jó témát találni. Ráadásul a kérdező nem fejmosást és okoskodást kért tőled, hanem tanácsot... esetleg némi segítséget. Tehát,inkább gyakorold még kicsit az értő olvasást, mert ha így haladsz el sem jutsz a diplomamunkádig.
2010. júl. 12. 18:29
 12/13 anonim ***** válasza:

hát te is rámehetnél a nyelvészetre, az irodalom szak- rövidítés valójában egy esernyő terminus, akár német irodalmat is hallgathatok vagy franciát vagy angolt vagy magyart. És lehet hogy a német irodalom és nyelvészet szakosokra céloztam konkrétan. DE lényegtelen ne lovagoljun szavkon. Fent tarttom a véleményem, ha valaki végighallgat x évet német irodalomból, akkor azért túlzás hogy fogalma nincsen hogyan is álljon neki a diplomadolgozatának. És ennyi amit az elemzendő műről tud mondani, van bent szerelem meg zsidóüldözés.- az én kis irodalomszakomról a bevezetés az irodalomba kurzusnál úgy kivágták volna ezért, hogy nyekken.

De mint látom te se sokat tudtál segíteni. Úgyhogy veled sincs előrébb. Neked is csak a szád nagy. Mondj egy témát. Mert én tudnék, holott csak kis irodalom szakra járok.

2010. júl. 12. 21:50
 13/13 anonim válasza:
Tehát.. ha tudsz témát mondani, akkor tedd meg! Ezt kérte a kérdező.
2010. júl. 13. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!