Naponta mennyi idöt töltessz azzal, hogy ezt az oldalt nézed és válaszolgatsz a kérdésekre?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 10:44
1/10 anonim válasza:
Minimálisat, inkább a Yahoo Answersen tevékenykedem, ezerszer jobb a közösség, a válaszolókat megbecsülik, és mindig van valaki aki tud segíteni. Itt max valami elmés beszólást kaphat az ember, majd átcsap az egész anyázásba. Gyerekcipőben jár még az oldal.
2/10 anonim válasza:
Gyeden vagyok a kisfiammal. Ő naponta 2x alszik, tehát naponta 2x10-15 percet. A többi idő házimunkára kell. Végigfutom, segítek, akinek tudok. :)
3/10 anonim válasza:
kb. fél órát. de amíg táppénzen voltam a terhességem alatt, itt szedtem össze egy csomó ismeretet, akkor naponta vagy 4-5 órát.
4/10 anonim válasza:
Naponta párszor felnézek, ha van jó téma akkor órákat is:)
6/10 anonim válasza:
Többet is töltenék, ha a macskám nem kapcsolná le oly sűrűn a számítógépem...:)
7/10 anonim válasza:
Rengeteget sajnos. De ez mától megváltozik, mert iszonyatosan bele kell húznom a tanulásba. :)
8/10 anonim válasza:
1-2 óra, de egész napra elosztva (úgy 2-3 óránként 10 perc)
9/10 anonim válasza:
Attól függ, mennyi időm van, van, hogy semennyit, van, hogy 1-2 órát...
10/10 anonim válasza:
Naponta többbször is feljövök,összesen kb 4-5órát itt ülök,vagy többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!