Az emberek miért nézik le azt aki rossz anyagi körülmények között élnek?
Én csak azt nézem le, aki tesz is érte, hogy rossz körülmények között éjen.Például alkoholista, esze ágában sincs dolgozni, vagy esetleg ennek tetejében még bevállal vagy 8 gyereket.
Hallottam olyanról (kis faluban történt), hogy a nő 11. gyereke után, az önkormányzat fizette ki a spirált, vagy amit választott, csak ne szüljön már több gyereket, mert jóformán éheznek.
Na, az ilyet mélységesen megvetem, de azt, aki gürizik a minimálbérért, szereti a családját, és megpróbál nekik"sz5arból várat" építeni, azt egyáltalán nem.
Mit kéne tenned? Ez nyilván a körülményeidtől függ. Ha nem dolgozol, akkor munkát keresni és bármit elvállalni. Ha dolgozol de kevés a fizetés, akkor képezni magad.
Akit én pl lenézek, az a szomszédasszonyom. 2 gyerekkel maradt egyedül, folyton jött pénzért. Ételt, gyerekruhát nem fogadott el. Sírt, hogy nincs munka. Bekönyörögtem a munkahelyemre takarítónőnek 6 órában, így a bölcsi-ovi sem lett volna gond. 2 nap után egyszerűen nem ment be, mert ő nem fogja más sz.rát pucolni. Aztán később büszkén mesélte, hogy terhes. Mai napig nem tudom, kitől (persze ne is tartozik rám). Na igen, őt elítélem. Nem azért, mert szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!