Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyukámmal hogy...

Mit csináljak anyukámmal hogy ítélje el ismeretlenül a félig cigány barátnőmet?

Figyelt kérdés

Nem mondja, hogy ne barátkozzak vele csak azt, hogy nem örül neki. Az anyukája ciány és olyan faluba laknak, amiről köztudott, hogy sok a "színes bőrű". Csak az anyukáját látta egyszer szülőin, de azt mondja nem volt valami szimpatikus. Jó igazából ő nekem is kicsit antipatikus, de csak háromszor találkoztam vele. Vannak "érdekes" történetei a csajnak, meg hát mondjuk úgy korán érő, de különben tisztességes és őszinte. Volt hogy nem volt nála pénz, de meghívtam fagyizni, másnap meg ő hívott meg.

Nem vagyok az a könnyen barátkozós, és olyan középsuliba jöttem, ahova nagyon kevesen az ismerőseim közül (velük se vagyok különösebben jóba), de az osztályban senkit nem ismertem. Vele viszont elég hamar összebarátkoztunk és eddig nem csalódtam benne.

2013. jún. 3. 21:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha neked a barátkozás szó nemi kapcsolatra utal...:))
2013. jún. 4. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:
ez hülyeség amiket előttem írnak, hogy az alma nem esik messze a fájától..mindenki megérdemel egy esélyt.. ha egy cigány hibázik az nagyobb hiba, mintha egy normál ember. tény hogy én nem állnék össze cigány fiúval, max csak valami különleges helyzetben, de így azt tanácsolom neked, hogy ígyse úgyse az anyukád fogja eldönteni, hogy kivel járj, ez a te dolgod, max elmondja a véleményét. ha csalódsz a lányban, azért szakíts vele, amiért tett, ne azért, mert cigány, persze ezt már nem is kell mondanom. ez egy nagyon jó kis lecke lesz az anyukádnak, hogy empatikus és toleráns legyen, vagy megtanuljon az lenni, és persze neked is. mondd meg anyukádnak az igazat, hogy neked nincs ellenvetésed a lány ellen, te így vagy boldog, vele, és nincs beleszólása. 9rülsz hogy foglalkozik a témával de nem az ő dolga, köszönsz mindent, stb.
2013. jún. 4. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Emberek, tud még itt valaki olvasni meg szöveget értelmezni az első pár válaszon kívül? MINDKETTEN LÁNYOK, ÉS NEM JÁRNAK MÉG VÉLETLENÜL SEM. A mai világban már meglepő, ha két azonos nemű ember csak barát?:D
2013. jún. 4. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!