Mit csináljak anyukámmal hogy ítélje el ismeretlenül a félig cigány barátnőmet?
Nem mondja, hogy ne barátkozzak vele csak azt, hogy nem örül neki. Az anyukája ciány és olyan faluba laknak, amiről köztudott, hogy sok a "színes bőrű". Csak az anyukáját látta egyszer szülőin, de azt mondja nem volt valami szimpatikus. Jó igazából ő nekem is kicsit antipatikus, de csak háromszor találkoztam vele. Vannak "érdekes" történetei a csajnak, meg hát mondjuk úgy korán érő, de különben tisztességes és őszinte. Volt hogy nem volt nála pénz, de meghívtam fagyizni, másnap meg ő hívott meg.
Nem vagyok az a könnyen barátkozós, és olyan középsuliba jöttem, ahova nagyon kevesen az ismerőseim közül (velük se vagyok különösebben jóba), de az osztályban senkit nem ismertem. Vele viszont elég hamar összebarátkoztunk és eddig nem csalódtam benne.
Nekem is volt félig cigány barátnőm; najó, inkább haver, mert annyira jó barátok nem voltunk, de jól kijöttünk egymással. Ismertem őt is és a hugát is, náluk is jártam, az apja volt cigány; de normális, rendes család voltak.
Az előző két válaszoló, akik szerint anyukádnak van látszólag nem találkoztak még rendes cigány (vagy csak félig az) emberrel, és megértem az aggodalmukat, ahogy másokét is. A legtöbben tényleg szörnyű emberek, iskolában ismertem már cigányt aki megkeserítette egy évemet, semlegeset, és rendeset is. És ahogy említetted, fehér emberek közül is ismerek jó pár olyan alja embert, akivel megismerkednem se lett volna szabad.
Anyukádnak van igaza. Barátnak még elmegy, de barátnőnek... Sajnos vagy nem sajnos Ork humanoid az összes. Pár év múlva ha túl lesztek a szakításon és találkozol vele, a csöcsén lóg egy poronty, a hasában épp motoszkál, egy már sétál mellette a negyedik pedig a babakocsiban tengődik és akkor rájössz, hogy elcseszett egy világ ez.
Szedd össze magad és ne az alja fehér magyarokkal példálózz, hogy köztük is van rossz - ezzel eltekintve a problémától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!