Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy, hogy a...

Éreztétek már úgy, hogy a magyarok többsége hülye?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én már éreztem úgy. De nem hinném, hogy hülyébbek lennének, mint az európai átlag. Egyébként azt is éreztem már sokszor, hogy én hülye vagyok.

Persze kérdés, hogy a hülyeség melyik megnyilvánulására gondolsz konkrétan a sok közül. Van egy olyan mondás, hogy "minél jobban megismerem az embereket, annál jobban szeretem a kutyámat". De van egy olyan mondás is, hogy az ember tehetsége határtalan - és az ostobasága is.

2013. jún. 2. 22:59
 12/17 anonim válasza:

"Ha a hülyék világítanának, Magyarország olyan lenne mint Las Vegas!"

Ez igaz, de szereintem legalább ennyire rettentően bunkók is! (tisztelet a kivételnek!)

2013. jún. 6. 07:37
 13/17 anonim ***** válasza:

sajnos éreztem már így, igen.

szerintem ez több tényező miatt van. egyrészt ugye itt volt a kommunizmus, ami egyfajta elzártságot okozott, és eléggé eltorzította az értékítéleteket, az ízlést. az alacsonyabb társadalmi osztályokat rangsorolta előrébb, emiatt az értelmiség megrekedt.

adott egy ilyen nép, erre rázúdul az rtl klub a valóságsóival. az lenne a csoda, ha ezután nem lenne hülye az ország nagy része.

még ehhez rátesz egy lapáttal a nyelvünk, hogy a legtöbben képtelenek megtanulni angolul, és halvány sejtelmük sincs, hogy mi történik a világban. nincs széles látókörük.

elég elmenni külföldre, egy utcai séta alkalmával jóval több értelmes tekintetet látni, mint Magyarországon. ha az ember még beszédbe is tud elegyedni velük, akkor sajnos még nyilvánvalóbbá válik a különbség.

az értelmiség is olyan, amilyen. még rendesen felöltözni sem tudnak, mert nekik nem kell, hiszen ők az intellektusuknak köszönhetően ennek fölötte vannak.

hát nem. a nyugati értelmiség igenis fel tud öltözni, ízlésesen be tudja rendezni az otthonát. és ez nem (csak) pénzkérdés.

ezt nem azért mondom, hogy szidjam az országomat. hanem mert ezt tragédiának tartom. szeretném, ha máshogy lenne, és nem lenne ennyire elbutulva a nép. sajnos nem látom nagyon a kifele vezető utat. talán, ha megszűnnének a kereskedelmi csatornák. de erre nem sok reményt látok.

2013. jún. 10. 19:55
 14/17 davidpsp válasza:
Persze hogy hülyék a magyarok! Mivel ők a legbefolyásosabb nép a földön! Csak az MSZP-t és a Fideszt szeretik!
2014. júl. 18. 20:47
 15/17 Kini :)) ***** válasza:
Hát elég gyakran :D
2014. nov. 23. 17:32
 16/17 anonim válasza:
Nemhogy hülyék, ennek tetejében még bűnöző, bűnpártoló (lásd: Mészáros Lőrinc) is a többség! Irigy, elhülyült, buta, tuskó embertömeg (mert már népnek sem lehet nevezni) akik inkább homokba dugják a fejüket, csak ne hallják az igazságot és a hibáikat!
2018. jún. 15. 16:35
 17/17 anonim ***** válasza:
10 Az a vicc,hogy a normális se mindig tudja magáról,hogy normális! 😊
2024. ápr. 24. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!